Egzotična putovanja Gde ići? Kreativni turizam - Srbija

AMS Osiguranje: Krenite na odmor bez opterećenja

Put u inostranstvo zvuči kao savršen odmor i zato ne dozvolite da vam nepredviđeni događaji naruše tu idilu. Rizik od nezgode ili iznenadne bolesti dok ste na putu je velik, a troškovi njihovog saniranja u inostranstvu mogu biti veoma skupi. Ipak, ako odaberete kvalitetno Putno zdravstveno osiguranje bićete zaštićeni od neželjenih finansijskih gubitaka, a vaše putovanje biće baš onakvo kakvo ste planirali.

AMS Osiguranje već 19 godina uspešno posluje na našem tržištu, a svoje ime i status izgradilo je na pouzdanim proizvodima prilagođenim potrebama klijenata. Zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja kod nas i bićete pokriveni od troškova hirurških intervencija, stomatološkog, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

Mi vodimo računa o našim klijentima i zato smo vam i ove godine omogućili da veoma brzo i lako i po veoma pristupačnim cenama zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja. Tako će vas premija osiguranja za individualnu polisu, za 7 dana boravka na teritoriji Evrope, koštati svega 840 dinara, a ukoliko na odmor idete porodično, premija će iznostiti 1.848 dinara za isti vremenski period.

A kako biste na odmor otišli potpuno rasterećeni, ne zaboravite da, dok ste na putu, osigurate i svoj stan ili kuću. Nudimo vam mogućnost da po izuzetno povoljnim cenama osigurate svoj dom od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Ako uz zaključenu polisu osiguranja domaćinstva odaberete da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem stanu ili kući, u AMS Osiguranju dobijate dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije osiguranja.

Ne dozvolite da vam neplanirani događaji pokvare uživanje u krugu najmilijih, već putujte potpuno sigurni, prepuštajući brigu stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja. Mislite na vreme i dođite u Ruzveltovu 16 u Beogradu ili na neko od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića, u skladu sa vašim potrebama i mogućnostima.

voznja-auta-575x306-crop-2-1_mini

Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009 ili posetite sajt www.ams.co.rs.

AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *