Egzotična putovanja Gde ići? Gradski vodič Kreativni turizam - Srbija

AMS Osiguranje – vaš najbolji prijatelj na putovanju

Ako često putujete u inostranstvo, onda sigurno znate da su troškovi lečenja u drugim zemljama veoma skupi. Zato ne prepuštajte stvari slučaju, već se osigurajte na vreme i tako uštedite novac.

Zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja u AMS Osiguranju i za samo 840 dinara, koliko košta individualna polisa za 7 dana boravka na teritoriji Evrope, osigurajte se da ćemo troškove hirurških intervencija, stomatološkog, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, mi preuzeti na sebe. Ušteda je velika, posebno ako na putovanje idete porodično, jer u tom slučaju premija iznosi svega 1.848 dinara za isti vremenski period.

Sve što je potrebno da uradite jeste da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijate uz polisu. Tako ćete biti sigurni da će troškove hitnih medicinskih intervencija, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja, umesto vas platiti AMS Osiguranje.

Budite potpuno bezbrižni na odmoru, ne razmišljajući da li se nešto dogodilo vašem domu dok ste vi na putu. U AMS Osiguranju možete po veoma pristupačnim cenama osigurati svoj stan ili kuću od brojnih rizika kao što su požar, izliv vode iz instalacija, razbojništvo, vremenske neprilike ili provalne krađe, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Odaberite da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem domu i dobićete dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije osiguranja.

Neke stvari je nemoguće predvideti i zato je dobro misliti unapred. Posetite nas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije. Za više informacija pogledajte našu Internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

PZO_207x134,5_mini

AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *