Gde ići? Gradski vodič Umetnost

Moj film je bolji od tvog

Tribina, kviz, revolveraški obračun, rolerkoster. Žestoke diskusije o filmu kakve još niste videli! Novi program u Domu omladine za filmske entuzijaste, pasionirane gledaoce, poznavaoce trivije, i sve koje zanima film. Zabavne diskusije o filmu, ljudi koji poznaju film za ljude koji vole film.

Tema: BLOKBASTER SPECIJAL

Gosti: Miljan Tanić, urednik časopisa Serije+; Vladimir Marković Looney, montažer i reditelj; Dragana Tešić, izvršni direktor distributerske kuće Con film.
Autori i sudije: Miloš Petrik, Miloš Cvetković i Sofija Vuković

Ide leto a sa njime i najpopularniji filmovi koji žele svima da ugode i zarade što je moguće više para, a da pri tom, po mogućstvu, pokupe i poneku nagradu. Zato se u maju u filmskom ringu bavimo upravo njima. Najpopularnija, najveća, najkomercijalnija ostvarenja iz sveta filma – šta tu zapravo valja, a šta ne? Koji su izdržali zub vremena, a kojih se sada jedva sećamo? Koji su faktori koji dovode do toga da neki film postane blokbaster? Naši gosti, Dragana Tešić, Miljan Tanić i Vladimir Marković Looney će izneti svoja mišljenja, a mi ćemo im, zajedno sa publikom, strogo ali pravedno suditi.

Moj-Film-13-Plakat_mini

Četvrtak, 18. maj 2017. u 19:00
Klub Doma omladine Beograda

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *