Inspiriši se

Crna Gora dobitnik priznanja za najbolje predstavljanje manifestacija i destinacija na Beogradskom Manifestu

Nakon završenog trećeg Beogradskog manifesta, najuspješnijeg do sada, koji je posetilo oko 90 000 ljudi, sprovedena je anketa o uspehu, programskim sadržajima, nedostacima kao i o načinu predstavljanja izlagača i učesnika na festivalu.

Anketirani građani su izneli brojne pohvale i konstruktivne predloge na šta obratiti pažnju i kako unaprediti festival u narednim godinama. Najveći utisak i najbolje ocene za sveukupno predstavljanje manifestacija i destinacija posetioci Beogradskog Manifesta dali su Crnoj Gori, te je tim povodom organizacioni odbor festivala dodelio priznanje za najbolje predstavljanje manifestacija i destinacija, kao i maksimalan doprinos razvoju ovog festivala, kao jedinstvene turističko-privredne platforme. Plaketa je uručena ambasadoru Crne Gore u Republici Srbiji Nj.E. gospodinu Branislavu Mićunoviću. 

Portal 1

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma, Ambasadom Crne Gore u Republici Srbiji, lokalnim turističkim organizacijama i partnerima iz turističke privrede, treći put je učestvovala na Beogradskom Manifestu koji se održao, u periodu od 26. do 28. maja, na Kalemegdanu.

Predstavljena je ponuda za ovogodišnju turističku sezonu, a posebna pažnja posvećena je promociji manifestacija i muzičkih festivala, kao i gastronomske ponude. Posetioci su imali priliku da degustiraju crnogorski sir i pršutu, ruštule, priganice, masline i proizvode kompanije „13. jul Plantaže“. Tokom Manifesta na izložbenom prostoru Crne Gore priređena je i animacija za najmlađe posetioce, kao i nagradna igra.

Beogradski Manifest je najveći porodični festival u regionu koji se prethodnih godina pozicionirao kao jedinstvena platforma za promociju  manifestacija i turističkih destinacija iz Srbije i regiona. Koncept festivala omogućava posetiocima da se kroz zabavan i kvalitetno proveden porodični dan, upoznaju sa mogućnostima koje nudi regionalna turistička ponuda kao i da se na zanimljiv i interaktivni način predstave brendovi partnera manifestacije.

portal 2

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *