Fashion & Beauty Ideje za decu Ideje za njega Ideje za nju Naš izbor

Zaboravite crvenilo i alergiju kože uz novu zaštitu od štetnog infracrvenog zračenja!

Ladival je nemačka medicinska linija proizvoda za zaštitu od sunca prilagođena osetljivoj, koži sklonoj alergijama, kao i nežnoj dečijoj koži. Revolucionarna je po tome što pruža zaštitu od štetnog, infracrvenog (IR-A) zračenja sunca, koje je čak 4 puta jače i štetnije od UVA i UVB zraka zajedno!ladival zajedno (1)hhhhhhh_mini

IR-A zračenje direktno oštećuje DKN ćelija naše kože, i tako povećava rizik od pojave kancera kože. Dovoljno je samo jednom u dve godine “izgoreti na suncu”, da bi se taj rizik utrostručio (jer naša koža pamti)!

Zato je posebno važno izabrati zaštitu od sunca koja pored UVA i UVB filtera, sadrži i zaštitu od infra crvenog zračenja, kako za zrelu kožu odraslih, tako i za dečiju kožu čija zaštita mora biti pouzdana.

Svi Ladival proizvodi ne sadrže konzervanse, emulgatore, parfeme, paraben, masnoće, boje, kao ni veštačke – hemijske filtere za zaštitu od sunca, a oblici za decu imaju posebne formulacije prilagođene i bebama.

Ladival proizvodi za kožu alergičnu na sunce (spf 20, spf 30, spf 50+  i nega posle sunčanja)

  • pogodni i za masnu kožu, sklonu aknama
  • oblici posebno za lice (spf 30 i spf 50+)

Ladival proizvodi za decu (spf 30, spf 50+)

  • čuvaju zdravlje kože dece i beba
  • posebna tehnologija ulja u vodi
  • pogodni za decu sa atopijskim dermatitisom

Ladival proizvodi za normalnu i blago osetljivu kožu

  • sa dekspantenolom i vitaminom E (spf 25 i spf 30)
  • za dodatnu vlažnost i negu kože

Ladival lnija proizvoda za zaštitu od sunca pruža potpuni zaštitu os štetnog spektra sunčevog zračenja i najprodavanija je linija za zaštitu od sunca u Nemačkoj, a posredstvom kompanije Hemofarm dostupna i u našim apotekama i drogerijama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *