Gde ići? Gradski vodič

Dan za Vas – Lepota je u nama

Dragana Jovanović ponovo okuplja žene svih generacija

24. septembra na besplatnom eventu

U nedelju 24. septembra,  renomirani life, health i business koač i trener za lični razvoj Dragana Jovanović ponovo okuplja žene svih generacija na svom popularnom  javnom eventu Dan za Vas. Za temu predstojećeg Dana za Vas koji će se održati po 24. put, Dragana Jovanović je odabrala temu Lepota je u nama, a program u kome će  u toku nedeljnog popodneva od 15:30 do 20 časova besplatno uživati sve učesnice, održaće se na lokaciji splava PORT by Community.

“Prihvatanje sebe umesto stalne potrebe da se ‘doradimo’ je način da prestanemo da hranimo sopstveno nezadovoljstvo. Lepa žena je ona koja se ne upoređuje sa drugima ženama – sa njihovim godinama, lepotom, statusom… Slavite SVOJ život u godinama koje imate, negujte se, budite fit, zdrave i blistajte! Sijajte sebe, svoje iskustvo, svoj stil – živite trenutak u kome ste jer tada živite iz duše. Duša ne stari i uvek se vidi u očima, koje ili sijaju ili su se ugasile. Tu se kriju lepota i mladost!”, poručila je u susret održavanju Dana za Vas Dragana Jovanović, koja će upravo sa temom ženske lepote Dan za Vas da otvori velikim  panelom.  U panelu će joj se pridružiti i poznate žene iz javnog života i sa medijske scene – Marina Kosanović, dugogodišnja medijska ekspertkinja i urednica, Snežana Dakić, tv autorka, novinarka i urednica,  Lidija Ćulibrk, glavna urednica magazina Lepota i zdravlje i specijalista medicinske psihologije, Vera Nikolić, glavna urednica tematskih web sajtova Adria Media Group i Danijela Dimitrovska Amidžić, manekenka i suvlasnica agencije Models Inc., a panel će moderirati novinarka i PR menadžerka Saša Simović.

“Da li je ženska stvarna lepota zauvek zamenjena GMO lepotom;  da li imamo vremena i strpljenja da otkrivamo unutrašnju lepotu koja daje sjaj i personaliti svakoj ženi; kako mediji i modna industrija oblikuju sliku idealne ženske lepote, samo su neke od tema koje ćemo da otvorimo u toku panela, a u popodnevnim časovima, učesnice očekuju i sesije sa sjajnim gostima predavačima. Ašok Murti  će za učesnice održati svoju sesiju ‘Stil počinje tamo gde prestaje upoređivanje sa drugima‘, a o  zabludama o treningu i ishrani govorit će Prof. dr Svetlana Stanišić, profesorka  na Univerzitetu Singidunum.”, naglasila je Dragana Jovanović, koja će u sklopu Dana za Vas održati i svoju autorsku sesiju  Kako nas telo podržava da budemo srećnije i uspešnije i otkriti okupljenima što od novih seminara do kraja godine priprema u sklopu Body & Soul koncepta.

d.j.port (3)novo

Sve žene koje se žele da se pridruže besplatnom Danu za Vas 24. septembra, svoje prijave treba što pre da pošalju na na e mail  lifecentar.danzavas@gmail.com, jer je broj mesta ograničen. Učešće je besplatno, uz obaveznu prijavu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *