Ideje za decu Ideje za njega Ideje za nju Inspiriši se

LIPIKAR STICK AP+ NOVO INSTANT REŠENJE PROTIV SVRABA!

Stiže jesen, a sa njom i hladnije vreme. Ovaj period, poznat po nižim temperaturama, nije najdraži porodicama koje se bore sa atopijskim dermatitisom i ekcemima na osetljivoj koži. Kako je jedan od najvećih i najneprijatnijih problema svrab, koji izuzetno narušava kvalitet života, La Roche-Posay je lansirao idealno rešenje! Proizvod koji pomaže protiv svraba, iritacija i češanja –  Lipikar Stick AP+, koji je pogodan za sve uzraste! Njegovo praktično pakovanje omogućava da ga veliki, ali i mali, koriste i primene u trenutku kada se svrab pojavi. Proizvod se može nanositi na sve delove tela, trenutno smiruje napade svraba, i idealan je jer se može nanositi bilo kada i bilo gde!

Lipikar Stick AP+

Novi Lipikar Stick AP+ za kožu sklonu atopiji trenutno smiruje svrab i omogućava mirniji nastavak svakodnevice i života. La Roche-Posay, kao stručnjak za osetljivu kožu, lansirao je proizvod koji trenutno umiruje napade svraba – bilo kada i bilo gde!

Lipikar Stick AP+ pogodan je za svaku torbicu i idealan za SOS trenutke napada češanja, pa ga možete nosti sa sobom kada krenete u grad, na posao ili vrtić. Njegova jednostavnost korišćenja može pomoći svakom mališanu da sam nanese proizvod i smanji svrab istog trenutka. Uz ovaj novi La Roche-Posay proizvod, naučite svoje najmanje kako sami sebi da pomognu u trenucima kada im, u njihovoj osetljivoj koži, nije najprijatnije!

Zahvaljujući kvalitetnim i dermatološki ispitanim sastojcima, Lipikar Stick u kratkom vremenu smanjuje pojavu svraba.

Karite buter – koži vraća lipide

Cink-glukonat – antibakterijsko delovanje

Madecassoside – ublažava upalu

Lipikar Stick AP+_01

Više o temi atopije kože potražite na našim zvaničnim stranicama Lipikar porodice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *