Zdrave priče

PILING ŠAMPON PROTIV MASNE PERUTI

Stres, frustracija i brzi životni tempo uzrokuju opadanje kvaliteta života, a sve to može biti povezano sa peruti, problemom od kog pati svaki drugi muškarac i jedna od četiri žene. Vichy Dercos dermokozmetička ekspertiza za zdrav izgled i lepotu kose, predstavlja inovaciju Dercos Micro Peel, šampon koji eliminiše lepljivu masnu perut. Kombinacijom pet ključnih aktivnih sastojaka Dercos Micro Peel uklanja ljuskice peruti, čak i one koje se vrlo čvrsto drže, a pritom umiruje vlasište ojačavajući kosu. Nakon nedelju dana upotrebe perut je smanjena, svrab je manje učestao, a kosa se sporije masti.

 Masna perut je začarani krug…

Baš poput kože na drugim delovima tela, tako se i koža vlasišta postepeno ljušti kako bi nove, zdrave ćelije mogle da zauzmu svoje mesto. Kada obnova ćelija izmakne kontroli, one se gomilaju na površini glave i formiraju nakupine poznate kao perut. Ko je jedan od krivaca? Malasezzia, vrsta gljivice koja se hrani sebumom i skvalen iz njega pretvara u peroksid. Koža tada pokreće svoj odbrambeni mehanizam i počinje intenzivno da se ljušti . Kada dođe do prekomerne proizvodnje sebuma, kao u slučaju masnog vlasišta, perut se više ne nakuplja na ramenima, već ostaje zalepljena za vlasište. Vremenom se na vlasištu stvara sloj koji otežava situaciju i koji se teško odstranjuje.

…koji će Dercos Micro Peel sada prekinuti!

Ljudi koji pate od masne i lepljive peruti često se muče da pronađu rešenje. Upravo zato Dercos je osmislio Micro Peel, svoj prvi piling šampon koji uklanja čestice sa vlasišta i reguliše proces deskvamacije, odnosno ljuštenja gornjih slojeva epidermisa. Dercos novitet smanjuje broj ljuskica peruti na samom izvoru problema zahvaljujući kombinovanom delovanju koktela svojih aktivnih sastojaka. Njegova formula za čišćenje prilagođena masnoj kosi eliminiše nečistoće, brinući se usput i o vlaknima kose. Oslobođeno viška sebuma i peruti, vlasište dobija zdrav izgled. Kosa ponovo dobija na volumenu, mekoći i prozračnosti. Dramatično efikasno delovanje od 360° vidljivo je već posle prve nedelje upotrebe i traje do četiri nedelje od poslednjeg korišćenja.

Testirana, izmerena i odobrena efikasnost

Kliničkim ispitivanjem je pokazano da Dercos Micro Peel efikasno deluje na prijanjajuću perut već posle prve nedelje korišćenja. Istraživanje je takođe pokazalo da se efikasnost povećava sa svakim novim korišćenjem (tri puta nedeljno). 97 odsto spitanika je primetilo efekat već posle prvog korišćenja.

VICHY_DERCOS - MICRO PEEL - PILING ŠAMPON PROTIV MASNE PERUTI_02

DERCOS MICRO PEEL EKSFOLIJATIVNI ŠAMPON 1.576,62 RSD – 200 ml

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *