Kreativan prostor Kreativan prostor

Talas koji spaja nespojivo – SUPERMARKET TALAS

14612430_1204646102927508_1887791963696398750_o

СУПЕРМАРКЕТ brend nastao u Zemunu u velelepnom prostoru kuće na Keju Oslobođenja, vile koja podseća na vreme nastanka Zemuna a potpisuje ga Marko Basarovski. Kao dizajner, arhitekta i jedan od idejnih tvoraca Supermarketa napravio je brend – SUPERMARKET TALAS!

14570758_1204628619595923_7628328598882333526_o

Objekat zanimljive strukture, na dva nivoa, ogromne kolonijalne bašte u sklopu kuće i bašte koja se nalazi na samom šetalištu keja, hrabro je iskreiran u svakom segmentu materijala, boje i oblika.

15039475_1219939144731537_680795908917482311_o

Supermarket Talas nudi spoj najvećih brendova, od 50 i više kraft piva, točenih piva, vina vrhunskih srpskih vinara, preko autentične ponude srpskih proizvođača rakija, do homemade sokova spremanih na dnevnom nivou po posebnoj recepturi. Jelovnik je jednostavan i konkretan, okrenut tradicionalnom ali i savremenom. U Talasu možete probati riblji paprikaš, girice, prženu ribu, razna hladna i topla predjela od povrća i sireva, marinirana pečena rebarca, pržena krilca i domaće kobasice. Specijalitet kuće su tri vrste buzara od svežih dagnji, jedinstvenog servisa i ukusa u gradu. Za one koji bi samo malo da se zaslade tu su domaći sladoledi i originalne waffle.

14500477_1185866098138842_7522279115767680404_o

U duhu koncepta Supermarketa, Talas je takođe mesto gde možete kupiti knjigu ili neki dobar časopis, poklon ili zanimljivu sitnicu, možda i majicu sa autentičnim simbolima Zemuna? Eh….naravno, muzika. U prepodnevnim satima čućete dela klasične muzike, a od popodneva do večeri beogradski Dj-evi puštaće ritmove fanka, soula, elektro popa i laganog groova. Vidimo se na zamunskom keju u SUPERMARKET TALASU!

Foto: Supermarket Talas Zemun

supermarkettalas.com

SUPERMARKET TALAS ZEMUN

Kej Oslobođenja 37 , Zemun, Serbia

Radno vreme:
Ponedeljak – Nedelja: 09:00 – 01:00

Telefon: +381 69 744 017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *