Inspiriši se

Čudesni slatki paket – Golub torte

 

Poslastičarnica Golub postoji već 29 godina i predstavlja jedinu poslastičarnicu u kojoj se prave domaće torte sa sušenim korama od svežih belanaca, na pari kuvanim filovima od svežih žumanaca (šamponjez fil) i apsolutno prirodnim materijalima.

Koristeći isključivo najkvalitetnije sastojke poput belgijske i austrijske čokolade, šlaga visokog kvaliteta, svežih jaja i drugih pažljivo odabranih i proverenih materijala, poslastičarnica Golub je uspela da postigne Premium quality.

Ovo je jedina poslastičarnica koja pravi čitave bajke, dečije torte sa jestivim, ručno pravljenim figuricama i 3D torte figure.

 

Asortiman Golub poslastičarnice ispunjavaju i mladine torte po svakoj i najspecifičnijoj mladinoj želji i nacrtu sa ubedljivo najvećim izborom fantasticnih ( italijanskih , američkih www.wilton.com ) spratnih tacni za mladine torte, ali i preko 100 vrsta sitnih kolača.

Sa puno strpljenja, ručnog rada, dugoročnom orijentacijom na kvalitet starih, domaćih, oprobanih recepata  uz  korišćenje  novih tehnika ( air braš, zlatne, srebrne, sedefaste, foto torte, jestiva svila )  i metoda ( Lambeth, Australijska… ) ukrašavanja i pravljenja dekoracija, poslastičarnica Golub je uspela da svojim tortama i sitnim kolačima prati svoje zadovoljne klijente KROZ CEO ZIVOT.

GOLUB TORTE

Žarka Zrenjanina 36, Pančevo
Tel: 013/343 882
Mob: 064/808 74 50

Email: golubsenzacije@gmail.com
Email: torteco@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *