Kad karo košulja grli pravog muškarca!

Karirana muška košulja pravi je fenomen još iz vremena farmera kada se kombinovala sa klasičnim džinsom. Ako se setite filmova o kaubojima, primetićete kariranu košulju kao oličenje snažnog muškarca koji odiše seksipilom.

Neverovatan je put karo košulje koja je iz kaubojskog konteksta prešla u neizostavni deo kežual odevnih kombinacija, skoro svakog mladog muškarca. Već na fotografijama iz šezdesetih, pravo sa italijanskih ulica, možemo uočiti kariranu košulju kao modni simbol vlasnika vespi i oličenje muškaraca koji su u trendu. Od tada, ova košulja lagano probija put do današnjeg modernog muškarca koji drži do sebe i uvek je od stila.

Kafanski dezen stoljnjaka, svima dobro poznat, kafanu je uvek obeležavao kao mesto koje okuplja prave muškarce, ali od kad je karo print izašao na ulicu, u stvarni život, obgrlio je pravog muškarca na način koji se uvek dopada ženama…

Karo košulja tako postaje pravi modni detalj, koju današnji trendovi ograničavaju samo bojama.  Jednostavno je imperativ.

Foto: Privatna arhiva / Tekst: Lj.B.S. i Aleksandar Milosavljević

Konstantin-Tex

FB

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA