Gde ići?

Planinska idila kao nezaboravna novogodišnja noć! – Etno kompleks Vrdnička kula

IMG_9338 (Large)

Naš predlog je da magiju novogodišnje noći doživite u savršenoj zimskoj idili na obroncima Fruške gore. Etno naselje – Vrdnička kula nudi novogodišnji paket, boravak 3 ili 4 noći od 29.12. na bazi polupansiona. Gosti mogu provesti nezaboravnu noć uz muziku benda “Apsolutno romantično” a tokom dana u  veseloj atmosferi etno restorana uz tamburaše. Uz dobru muziku ide i dobar apetit, gosti će moći da uživaju u bogatom asortimanu hrane i pića. Izvlačenje novogodišnje tombole dodatno će zabaviti goste. Ono što je iznenađenje, a Nova godina ne bi bila posebna bez iznenađenja, su pokloni i vatromet. Verovali ili ne, sve to može da se ponovi, već prvog dana 2018, uz provereno dobar Lila bend.

IMG_9363 (Large)

Ako svoj boravak želite da upotpunite, tu je opuštajući wellness i spa centar, fitness sala, kao i sobu za igru, a vaša (zbrinuta) deca će dugo prepričavati zabavu iz dečije igraonice. Ukoliko nas vreme posluži gosti koji su zainteresovani za malo fizičke aktivnosti uživaće u našem Adrenalin parku i dobro se zabaviti.

IMG_9370 (Large)

Vrednost ovog novogodišnjeg paketa i usluge će vas sigurno ponovo vratiti u isti ambijent, a fotografije sačuvajte kako biste se uvek rado sećali tih trenutaka.

www.etnoselo-vk.rs
Etno kompleks Vrdnička kula, Potes pod kulom bb, Vrdnik, Srbija
Etno restoran: +381 22 21 55 270
Recepcija: +381 22 21 55 271 +381 63 495 319
rezervacije@etnoselo-vk.rs 

Foto: Privatna arhiva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *