Doček za pamćenje – Hotel Premier Aqua

Želite da savršeno dočekate Novu 2018-tu godinu? Izaberite jedan od dva sjajna paketa koja vam Hotel Premier Aqua nudi! Izađite iz Beograda, prodišite u prirodi i uživajte u bogato osmišljenom sadržaju!

Možete izabrati boravak od 3 ili 4 noći koji uključuju uslugu na bazi polupansiona, bogat muzički program svake večeri, pripreme za doček uz kuvano vino, rakiju i DJ-a kao i svečani doček uz LILA bend. Na dočeku Nove vas očekuje i novogodišnja tombola, a prvog dana 2018-te imaćete prilike da uživate uz lagani ručak za sve goste (brunch).

Ukoliko se odlučite i za ‘reprizu’ Nove godine u ovom po sve neobičinom ambijentu, imaćete priliku da romantizujete ulazak u 2018-tu uz bend ‘Apsolutno romantično’.

Koji god paket da izaberete u duhu novogodišnjih praznika, bogati meni ‘potrošićete’ u još bogatijem rekreativnom programu koji uključuje: slanu sobu, finsku, bio- i infrared saunu, parno kupatilo, vesele tuševe, relax zonu kao i bazene sa termalnom vodom.

Priuštite sebi kreativniju i zdraviju 2018-tu godinu na mestu kome ćete se sigurno vratiti!

Hotel Premier Aqua

Martina Klasića 16, Vrdnik, Srbija
Telefon: +381 22 21 55 333, +381 63 566 357

Foto: Hotel Premier Aqua FB

Tekst: LJ.B.S. i Aleksandar Milosavljević

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA