Zdrave priče

Da svaka voda postane vrhunska voda – RainSoft kondicioner

10850185_827252220664640_974248652639812706_n

Nije dovoljno da samo razmišljate koliku količinu vode treba konzumirati u toku dana da biste dobro funkcionisali, već i da se zapitate kakva je ta voda!

Živi se u vremenu kada sve više slabi kvalitet vode koju svakoga dana čovek unosi u svoj organizam.

Rainsoft kondicioner za vodu predstavlja savremeno rešenje za prečišćavanje vode. Ovo vrhunsko tehnološko dostignuće će vašem domu ili radnom mestu pružiti uvek besprekorno čistu i zdravu vodu!

RainSoft kondicioner tretira vodu na veoma pouzdan i energetski efikasan način, proračunava i koristi optimalnu kombinaciju soli i vode kako bi uvek isporučio ono najzdravije za vas i one koje volite.

Ovaj uređaj je napredan i u toj meri da se njegov rad može pratiti ali i korigovati putem smart telefona ili tableta.

U kombinaciji sa Ultrefiner II ( Sistem za filtriranje vode za piće i kuvanje) i CleanStart (Sistem za zdravo pranje i dezinfekciju veša aktivnim kiseonikom, ozon i voda), sigurni ste da ste svojoj porodici obezbedili najkvalitetnije. U to Vas uverava i doživotna garancija od strane proizvođača, za prvog vlasnika.

Stavite zdravlje vas i vaše porodice na prvo mesto. Posetite nas, zakažite prezentaciju naših stručnjaka u vreme koje vama odgovara. Možete povesti poslovne saradnike, prijatelje, porodicu kako biste zajedno uverili u kvalitet i delotvornost našeg RainSoft kondicionera.

RainSoft kondicioner

Foto: arhiva Delfin Group / Tekst: Aleksandar Milosavljević

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *