Fashion & Beauty

Probudite signale koji sprečavaju starenje kože

NU_Mains_Signali_2018-02-01_SRBPostavimo se u svakodnevnu životnu situaciju. Na putu smo za posao i to na najprometnijoj raskrsnici, a semafori prestaju da rade. Na raskrisnici je haos. Svi već kasne na posao, a stoga je i netolerancija vozača ogromna.

Ali verovatno se sada pitate kakve veze ova situacija u saobraćaju ima veze sa kožom? 

Naši hormoni deluju kao signali. Ako ih ilustrijemo na gore opisanom primeru, u ovoj našoj raskrsnici bi se osigurali semafori koji omogućavaju normalan protok saobraćaja. Hormoni koji deluju kao signali, obezbeđuju da naša kože bude u stalnoj pripravnosti i podstiču obnavljanje i gustoću kože. S padom hormona koji se povezuju sa menopauzom, kožne ćelije nisu više stimulisane, što dovodo do sporog opravka epidermisa i dermisa. Već u 50-im godinama žene ulaze u menopauzu. Koža postaje »žrtva« hormonske neravnoteže. U tom periodu se smanjuje proizvodnja estrogena, koji još nazivamo hormon lepote.

Pre perioda menopauze naša koža je pod signalom, koji stimuliše formiranje  ključnih komponenti, kao što su regeneracija kožnih ćelija, stvaranje kolagena, elastina, hijaluronske kiseline, obezbeđivanje energijom i pravilnim nagomilavanjem melanina… Do trenutka kada žena stupi u menopauzu, koža taj signal počne da gubi. Procesi se značajno usporavaju, što postaje vidljivo na koži.

Šta se događa kada koža više nije »pod signalom«? Koža se ulenjila, a posledice su vidljive:

  • tkivo počinje da izdaje
  • lice gubi svoj oblik
  • gubi se volumen kože,
  • koža je tanja i vidljivo osetljivija, krhka i suva,
  • pojavljuju se pigmentne fleke,
  • koža je dehidrirana,
  • bore postaju sve dublje i vidljivije,
  • gruba i žućkasta put,
  • koža gubi elastičnost i čvrstoću,
  • koža postaje sivkasta,
  • epidermis i dermis se stanjuje za 6 % (tokom perioda od 10 godina).
  • Nega kože je važnija nego ikada ranije. Uz pravilnu svakodnevnu negu, svaka žena može održati mladalački sjaj i svežinu svoje kože.
  • Priroda podstiče kožu da sama deluje protiv starenje
  • Linija proizvoda Nuxuriance Ultra s prirodnim delovanjem obezbeđuje da je naša koža ponovo pod signalom. Najdragoceniji prirodni sastojci iz prirode obezbeđuju da koža ponovo počne da radi sama, da ne bude uspavana, ne odmara i ne bude lenja.
  • Bi-floralne ćelije šafrana i bugenvilije deluju po principu medicinske terapije. Ako lek treba da deluje i dosegne tačku u telu, mora dugo da nudi stabilnu funkciju, odnosnu ciljanu akciju i produženo delovanje ili sporo oslobađanje.
  • Kada primenite kremu iz linije Nuxuriance Ultra ujutru na lice, ove ćelije putuju sve do najdubljeg sloja epidermisa, i tako nastaju nove ćelije. Ovi procesi su otvoreni i neprekidni, 12 sati oslobađaju dragocene sastojke, koji su ključni za lepotu naše kože (vitamini, proteini, lipidi, šećeri…). Put nastavlja do epidermisa , koji deluju na način da obezbeđuju razmnožavanje fibroplasta , stvaranje kolagena i elastina.
  • Izuzetnost Nuxuriance Ultra linije je u njenom neprekidnom delovanju – koža je 12 sati pod signalom. Kada uveče čistite lice i nanosite noćnu kremu, ona ponovo deluje 12 sati. Stoga je naša koža neprekidno, 24 sata pod signalom.
  • 7 tipova kliničkih studija Laboratorije NUXE na čak 300 žena- U samo 28 dana upotrebe rezultati su dokazani.
  • Bore su popunjene kod 92% žena.
    Koža izgleda obnovljena kod 78% žena.
    Prirodni sjaj kože je povećan kod 92% žena.
    Crte lice su učvršćene (učinak liftinga) kod 78% žena.
    Preoblikovano lice kod 77% žena.

+35 % Bi-cvetne ćelije dokazano stimulišu obnavljane keratinocita

+ 25 % Razmnožavanje fibroblasta (glavne ćelije dermisa, u koje spadaju kolagen, elasitin, hijaluronska kislina) se povećava

Šavršen anti-age duet

Najučinkovitija prirodna nega 

 Hranljiva formula za podmlađivanje zrele kože

NuxurianceUltra_RichCream_white (1)Bogata i hranljiva formula Nuxuriance® Ultra Obnavljajuće bogate kreme za zrelu kožu inovativnom formulom s bi-floralnim ćelijama dragocenog šafrana i bugenvilije stimuliše proizvodnju novih ćelija kože, popunjava je i učvršćuje.

Ekskluzivan prirodni kompleks (ekstrakt morske alge, polisaharidi planktona, ćelije kakaa, mikrohijaluronska kiselina) u trenu zaglađuje i hidratizuje kožu. Ulje bele limante (lat. Limnanthes alba) intenzivno hrani suvu kožu, dok ekstrakt organskog maka povećava vlažnost kože i hidratizuje je.

Rezultat: Koža je obnovljena, popunjena i učvršćena, inzenzivno nahranjena i vraćen joj je savršen osećaj prijatnosti.

Cena, 50 ml: 4.800 rsd

Najsnažniji anti-age

za područje oko očiju i usana  

Svestrana anti-age nega Nuxuriance® Ultra Krema za zrelu kožu oko očiju i usana deluje na sve probleme zrele kože oko očiju i usana. Bi-floralnim ćelijama dragocenog šafrana i bugenvilije stimuliše proizvodnju novih ćelija kože, popunjava je i učvršćuje, dok ekskluzivan prirodni kompleks (ekstrakt morske alge, polisaharidi planktona, ćelije kakaa, mikrohijaluronska kiselina) u trenu zaglađuje i hidratizuje kožu.NuxurianceUltra_CountourYeux_transparent

Ekstrakt cveta šafrana (lat. Crocus sativus) sprečava delovanje enzima tirozinaze, odgovornog za proizvodnju pigmentacijskih mrlja pa posvetljuje kožu, dok biljni kofein deluje na smanjenje natečenosti i tamnih kolutova područja oko očiju.

Rezultat: Bore oko očiju i usana su popunjene, koža je čvršća, a pigmentacijske pege, natečenost i tamni kolutovi oko očiju su smanjeni.

Cena, 15 ml: 3.960 rsd

Prirodna kozmetika Nuxe dostupna je u apotekama.

www.nuxe.rs

 

 

NUXE, br. 1 anti-age nega u Francuskoj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *