Anti-age savetnik Fashion & Beauty

Ovo je razlog zbog kojeg tvoja koža stari

NUXE_energija kože

Verujemo da većina nas u toku slobodnog vremena surfuje internetom na svojim mobilnim telefonima. Nije se baš retko dešavalo da nam telefon zatreba za važnu situaciju, a baterija je posle svega pri kraju. Nervoza? Ljutnja? Nemoć? O, da, poznat nam je osećaj!

A da li ste znali da je koža poput mobilnog telefona i da joj treba “punjenje” i energija svakog dana? Možda je i ona ljuta kao i mi kada shvatimo da je “rabimo” 24h, a da joj ne poklanjamo dovoljno pažnje. Pažnja za kožu znači energija i nega.

Da li ste znali da manjak energije dovodi do starenja kože?

Smanjena proizvodnja energije u mitohondrijama ima uticaj na funkcionisanje različitih ćelijskih struktura. Usled pada nivoa energije dolazi do sledećih pojava koje ukazuju na starenje kože.

# Dehidratacija

Stvara se manje lipida i manje keratina pa kao posledica dolazi do smanjene barijerne funkcije kože, koža se isušuje i gubi sjaj.

# Hiperpigmentacija

Stvara se manje melanina koji se slabije raspoređuje u ćelijama kože pa nastaju smeđe pege.

# Gubitak čvrstoće i volumena

Stvara se manje strukturalnih elemenata kože (kolagena, elastina, GAG molekula…), što dovodi do gubitka čvrstoće i elastičnosti. Kao posledica se javljaju bore koje postupno postaju sve dublje, a konture lica obešene.

# Neučinkovitost anti-age kreme

Smanjena mogućnost ulaska i iskoristivosti aktivnih sastojaka iz proizvoda za negu kože protiv starenja. Stoga odaberite proizvod koji će vašoj koži da pokloni dodatan anti-age učinak, odnosno, pomogne vašoj kremi da ima bolje delovanje na kožu, te povrati mladost i sjaj.

Kako vratiti energiju koži?

Po prvi put u kozmetičkoj industriji Laboratorija Nuxe je otkrila kako delovati na samu mitohondrijsku DNK i to na 2 načina:

  • Zaštititi je od negativnog delovanja slobodnih radikala.

  • Pospešiti prirodne mehanizme oporavka već oštećene mitohondrijske DNK-a.

Oba delovanja zabeležena su nakon primene ekstrakata biljaka izuzetno bogatih antioksidansima: pasiflore (lat. Passiflora incarnata), anchuse (lat. Anchusa arvensis) i maka (lat. Papaver rhoeas) sadržanih u inovativnom NUXE Nuxellence® ÉCLAT Anti-age fluidu za mladost i sjaj kože.Nuxullence_Eclat_YouthAndRadianceRevealingAntiAgeCare_flower

Nuxellence® ÉCLAT povećava količinu energije u ćelijama kože, omogućava optimalno delovanje ćelija i proizvodnju svih elemenata potrebnih za održavanje njene mladosti, zdravlja i lepote, uz povećanje delovanja drugih anti-age proizvoda.

Za njegov ANTI-AGE efekat na zaglađivanje bora te vraćanja čvrstoće i punoće koži zaslužne su latice nevena, semenke araukarije, prirodna hijaluronska kiselina te listovi đumbira.

Koren biljke maca, ćelije kakaa i listovi masline vraćaju sjaj koži, a optički korektivni pigmenti osvetljavaju ten, prikrivaju nepravilnosti i naglašavaju prirodnu lepotu tena.

Cena 50 ml: 4.602,00 din

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.

www.nuxe.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *