TRI SVETSKE MEDALJE – Linija proizvoda Milice Babić

Kao najveći organ ljudskog tela, koža najviše i trpi i direktno je izložena negativnim uticajima spoljne sredine. Linija proizvoda Milice Babić za negu kože za žene, kao i za muškarce, je ono što nam je svima potrebno, kako tokom hladnih zimskih dana, tako i tokom prelaznog perioda. U današnje vreme, živeli u gradu ili ne, neophodno je da pomognemo svojoj koži na svaki mogući način i zaštitimo je.  

MB krema za muškarce posle brijanja štiti i čuva kožu od vetra i spoljnih uticaja i sasvim je dovoljna za negu kože lica pripadnika jačeg pola.

Krema za negu ženske kože se može, i treba koristiti svakodnevno, pruža adekvatnu negu od spoljnih uticaja i čuva kožu Vašeg lica tokom celog dana.  

Oba proizvoda pružaju i zaštitni faktor, bez koga, znate i sami, nije preporučljivo napuštati kuću, pa čak ni “samo do prodavnice”.

FB: MB Kozmetika Milica Babic

Proizove možete poručiti:
+381 64 302 8881
+381 64 302 8885

 

Fotografije preuzete sa interneta.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA