Naš izbor

Modna moć žena obeležila zatvaranje Belgrade Fashion Week-a

Beograd, 26.04.2018. – Revijski deo 43. Belgrade Fashion Week-a završen je spektakularnom revijom „She’s a lady“ u novootvorenom fashion concept store MIAMAYA u SC Rajićeva.

U sofisticiranom enterijeru posvećenom ženama i uz prisustvo brojih poznatih ličnosti iz sveta mode, biznisa i medija, predstavljene su nove kolekcije brendova Red Valentino, Emporio Armani, Elisabetta Franchi, Tory Burch, DKNY,  Love Moschino, Marella, Weekend MaxMara, Twinset, PennyBlack, Max&Co i Marina Rinaldi. Posebno iznenađenje je bio izlazak na pistu poznatih srpskih glumica Vesne Čipčić i Hristine Popović koje su ponele nove kolekcije Marine Rinaldi i Marella.

_DJT5365 MiaMaya

Svoju pozivnicu za MIAMAYA modnu reviju i Belgrade Fashion Week na vreme su obezbedila i poznata TV lica: Olivera Kovačević, Minja Miletić, Maja Nikolić, Snežana Dakić, Danijela Buzurović, Stefan Buzurović, Ašok Murti…

_DJT5663 MiaMaya

Orginalni modni koncept MIAMAYA je nastao kao potreba žene za  jedinstvenom oazom u kojoj će kao moderne heroine, a u skladu sa svojim željama i vizijama izraziti svoju ličnost.

_DJT5653 MiaMaya

Zato je i glavni motiv MIAMAYA „Ja sam žena, a koja je tvoja super moć?“

_DJT5650 MiaMaya

Tokom 43. Beogradske nedelje mode, etablirani majstori mode su iznova dokazali svoj kvalitet, prikazani su trendovi domaćih i stranih brendova, kao i kreativnost neafirmisanih dizajnera, kojima Nedelja mode konstantno pruža podršku. Ko je bio najbolji među njima saznaćemo 14. maja, kada nas očekuje svečana dodela nagrada čime će prolećna modna smotra biti u potpunosti zaokružena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *