100% prirodno Zdrave priče

DIZAJN PRIRODNOG ZDRAVLJA

Drevna, lekovita indijska metoda koja iz drveta Kino izvlači najbolje u savremenom dizajnu, tačnije drvenoj čaši… Istovremeno prvi dijabetski proizvod u našoj zemlji koji se ne jede, već poput hladnog čaja konzumira iz osnovnog sastava čaše.

10 je razloga, kako biste osetili blagodeti ovog zdravog napitka bogatog enzimima i prudružili se klubu ljubitelja Kino šolje. Kino je:

  1. Biljni dodatak ishrani na bazi ekstrakta Kino drveta za regulaciju metabolizma glukoze.
  2. Glavni sastojak je smola, koja je bogat izvor delujućih sastojaka: kinotaniska kiselina, kinion, protokatehinska kiselina, katehol, flavonoidi, marzsupin, pterosupin, pterostiblen …
  3. Smola deluje kao antidijabetik, antidijaroik, antidiuretik, antioksidans, adstrigens, sredstvo protiv gojaznosti, antiinflamatorno sredstvo itd.
  4. Kino drvo je ipak najpoznatije po antidijabetskoj aktivnosti. Dosadašnja ispitivanja su pokazala da ima efekte slične insulinu, a dodatni benefit je u regulaciji nivoa glukoze u krvi.
  5. Dodatni benefiti u regulaciji nivoa glukoze u krvi koje pokazuje ekstrakt Kino drveta su protektivno dejstvo na beta ćelije pankreasa, povećavanje osetljivosti tkiva na resorpciju glukoze, bez obzira na nivo insulina.
  6. Pored opisanih pozitivnih efekata, ekstrakt Kino drveta se može koristiti i za smirivanje problema dijareje, iritabilnog kolona i ulceratoznog kolitisa.
  7. Doprinosi regulisanju telesne težine.
  8. Šolju napuniti vodom uveče, ostaviti da stoji tokom noći (8-10 sati) i konzumirati 10-15 minuta pre doručka. Ponovo napuniti čašu vodom, ostaviti da stoji 8-10 sati i konzumirati 10-15 minuta pre večere.
  9. Nakon 30 dana upotrebe, pažljivo izgrebati unutrašnjost šolje i nastaviti sa korišćenjem šolje još 7-15 dana.
  10. Ne koristiti šolju duže od 45 dana.

U ovom lekovitom poslu je važno biti uporan i dosledan i ne preskočiti nijedan dan.

Za početak ove zdrave Kino priče dovoljno je znati staru ajurvedsku poslovicu koja kaže: Iz Kino šolje gutljaj prvi, obara odmah šećer u krvi!KinoSolja

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *