Inspiriši se

YoloBook – Revolucija u izradi fotografija

_J7A5310 (1)

Danas nam nije baš navika da na more ponesemo foto-aparat sa filmom koji nakon letovanja odnesemo u foto-radnju da nam razviju fotografije. Danas, u eri digitalizacije i pametnih uređaja, sve zabeležene trenutke čuvamo u telefonima ili računarima, smeštene po folderima, cloud memoriji ili eksternim hard-diskovima. Osećaj koji imamo kada naiđemo na stare albume i sve uspomene kada smo bili deca i dalje je neprevaziđen, a naša deca ga neće imati jer će celo njihovo odrastanje verovatno biti ovekovečeno na društvenim mrežama, a sve što se ne objavi će ostati negde u nekoj virtuelnoj memoriji.

Fotografije je moguće izraditi, taj proces traje, a zbog brzog života i količine obaveza koje svakodnevno obavljamo, neretko nemamo vremena za njega. Zato je mlad tim studenata i diplomaca došao na ideju da taj proces prekrate i vrate osećaj žive fotografije u naše domove.

Reč je o YoloBook aplikaciji, koja omogućava korisniku da u 4 jednostavna koraka kreira svoj foto-album, i da ga u najkraćem roku ima u svojim rukama. Aplikacija nudi opciju odabira fotografija iz galerije telefona ili računara, sa Facebook ili Instagram naloga, nakon čega se prelazi na odabir korica, koje su posebno izrađene u zavisnosti za koju priliku je album namenjen, i unosi podatke za dostavu.

Album sadrži 48 fotografija, izgleda kao mala knjiga uspomena, a s obzirom da su fotografije dimenzija 11,1 sa 15,5 cm, jako je praktičan i jednostavan za prenošenje, listanje i čuvanje.

_J7A5321

Više o proizvodu i aplikaciji, pročitajte na yolobook.rs ili na Instagramu na @yolobook.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *