Fashion & Beauty Zdrave priče

KREĆE SEZONA FESTIVALA: SKAČI, ĐUSKAJ, PEVAJ – FOREO BRINE O TEBI

Uz to ne propusti fenomenalnu akciju koju je FOREO spremio u julu u svim dm drogerie-markt radnjama širom Srbije!
04_FOREO_Festival_Concert

Beograd, 12.07.2018. godine – Prava ekipa, praktična torba i želja za vrhunskim provodom uz muziku koju obožavate obavezne su stavke za sezonu festivala! I ovog leta, Srbija i region će biti obavezne destinacije najboljih svetskih izvođača. Na vama je da izaberete da li će to biti u Novom Sadu, Umagu, Budimpešti ili drugom gradu koji vam je pripremio provod za pamćenje. A kako biste i tokom festivalskih dana i noći izgledali blistavo i sveže, FOREO predlaže da u svoj neseser spakujete inovativni uređaj LUNA play plus i gel za čišćenje lica. Ovu idealnu kombinaciju za negu u svakom trenutku, u kući ili na festivalskoj turi, možete pronaći u svim dm drogerie-markt radnjama po posebnim uslovima, jer kupovinom LUNA play plus četkice tokom jula dobićete gel za čišćenje lica za dnevnu upotrebu na poklon.

Svako putovanje vam u određenoj meri poremeti balans i svakodnevnu rutinu, a tokom festivala je poseban izazov brinuti o sebi, bez obzira da li vam je u planu šator za kamp, rezervacija hotela ili smeštaj „u sopstvenoj režiji”. Potrebna vam je sva energija koju imate 06-LUNA_play_plus_PURPLE_frontza đuskanje do ranih jutarnjih časova po muzičkim arenama, gde će biti vruće i dosta prašine, uz veliku verovatnoću (čitaj: gotovo sigurno) da ćete biti ispolivani nekim pićem ili sladoledom. Čitava ta gužva i atmosfera koju prave omiljeni muzičari čine suštinu jedinstvenog provoda zbog kog obožavamo festivale.

Pošto želite da uvek izgledate i osećate se najbolje što možete, festivalski dani ne treba da budu izuzetak. Naprotiv, dnevna nega uz četkicu za čišćenje lica LUNA play plus izuzetno je laka, a zahvaljujući praktičnosti i neodoljivom dizajnu ovaj proizvod će postati vaš neizostavan pratilac na putovanju.

08_FOREO_Day cleanser_60ml

Savršen partner ovoj četkici je FOREO gel za čišćenje lica, koji se brzo pretvara iz kremastog jogurta do zabavne pene za potpuno jutarnje uživanje. Bogat je voćnim ekstraktima, zbog kojih momentalno osvežava kožu, dok je probiotici jogurta vlaže i štite od svakodnevnih spoljnih uticaja. Koža je mekana na dodir, zdrava i blistava. FOREO je prilagodio probiotike nezi kože kako bi snabdeo ćelije kože hranljivim elementima i aktivno ih odbranio od svakodnevnih štetnih uticaja.

Za maksimalnu negu na ovaj način dovoljno je da izdvojite minut ujutru i minut uveče. Zaista, potrebno je svega dva minuta dnevno da LUNA play plus prijatnim T-Sonic pulsacijama uz penasti gel dubinski očisti lice i održi kožu blistavom, čak i posle cele noći đuskanja. Ova lagana četkica nije veća od vašeg dlana, a kako jedna AAA baterija omogućava čak 400 korišćenja, savršena je za putovanja jer ne morate da razmišljate o promeni baterije, niti da nosite bilo kakve nezgodne punjače.

Tehnološkim inovacijama švedski brend FOREO je prodrmao beauty svet i u Srbiji krajem 2017. godine, od kada su ovi proizvodi dostupni u dm drogerie-markt radnjama. LUNA play plus i gel za čišćenje lica učiniće da blistate tokom čitave sezone festivala – na vama je da skačete do iznemoglosti uz omiljene pesme i da uživate u nezaboravnim danima koje ćete stalno prepričavati!

LUNA play plus – glavna svojstva uređaja:

●     Kožu čini mekšom, nežnijom i zdravijom. Koristi se dva puta dnevno, minut ujutru i minut uveče: blaže pulsiranje za čišćenje osetljive ili normalne kože na obrazima i čelu; snažnije pulsiranje za dublje i preciznije čišćenje „T zone“;

●     Nežan i ultra-higijenski medicinski silikon sprečava nastanak i zadržavanje bakterija, što ovaj proizvod čini 35 puta čistijim od standardnih najlonskih četkica za čišćenje lica;

●     T-Sonic pulsacije uklanjaju 99,5 odsto nečistoća, masnoća, ostataka šminke i mrtvih ćelija;

●     Četkica za lice sa dve podloge za čišćenje, pogodna za sve tipove kože;

●     Poboljšava apsorpciju proizvoda za negu lica;

●     Osnova svake uspešne beauty rutine;

●     Primetna razlika u odnosu na čišćenje lica pokretima prstiju, već posle prve upotrebe;

●     Uklanja mitesere;

●     Vraća koži prirodan sjaj;

●     Elegantan švedski dizajn;

●     Dostupan za sada u dve boje – ljubičastoj i biserno roze;

●     Lagan, malih dimenzija.

FOREO day cleanser – glavna svojstva proizvoda:

●     Gel koji u sebi sadrži probiotik za hranljive elemente koji su potrebni ćelijama u koži kako bi omogućio zaštitu od dnevnih spošljašnjih uticaja;

●     Bogat vitaminom C i esencijalnim antioksidantima, sa efikasnim svojstvima čušćenja koja obnavaljaju blistavost kože;

●     Ulje iz semenki kajsija hrani i hidrira kožu.

LUNA play plus uređaj možete kupiti u dm drogerie-markt Srbija po preporučenoj ceni od 5.549,00 dinara, uz koji tokom jula na poklon dobijate i gel za čišćenje lica za dnevnu upotrebu (60ml)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *