Wine club

Morska žurka iznenađenja – Torleanzi Sauvignon Blanc

SauvignonRenoviranje gajbe, specijalistički ispit, započinjanje novog biznisa sve to mogu biti razlozi da ne odete na more. Ali je to razlog plus da konačno okupite žensko društvo i da na potpuno drugačiji način napravite vrhunsko druženje o kome će se dugo pričati.  Sve to bez vina nije izvodljivo. Provereni ukus i prijatelj – Torleanzi Sauvignon Blanc je najbolji izbor uz pikantne i dugo čuvane recepte koje ćete za tu priliku poslužiti. Vreme je da spojite salatu od hobotnice sa bakinim receptom, gde uz plavi patlidžan i beli luk služite kozji sir i maslinovim uljem začinjene kozice.

Torleanzi vino i hrana 4

Izbor vina gde aroma belog cveća, zove i bagrema razbija stres je ono što će vam zasigurno pomoći da na svoje dugo zaboravljene prijateljice ostavite pravi utisak.

Već posle druge čaše osećaj opuštenosti i iznenadne romantike i želje za iskrenošću dolazi spontano. To je trenutak u kome će vino otvoriti i teme o kojima obično ćutite:

– šefu koji zaboralja ključeve 3 puta na dan

– drugarici koja se razvodi 100-ti put

– istim pričama na kojima mami odgovarate sa „razumem mama“

– kućnim prozivkama gde uvek od trideset čistih baš ta košulja nije oprana.

Torleanzi Sauvignon Blanc će učiniti da stvari vidite lakše i zabavnije. Jer problem je uvek sa vaše strane, zato ga sami i rešite.

Više o vinariji:

www.bomaks.rs

Facebook_logo_(square) Vinarija Torleanzi – Bomaks

Instagram vinarija_torleanzi

logo e dicitura UE (2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *