Fashion & Beauty

Znamo šta si radila prošlog leta – zato stiže spas za tvoju kožu!

image002

Ne dozvoli da opuštanje tokom vrelih dana poremeti tvoje uspomene na leto koje je lagano na izmaku, jer FOREO je spremio specijalnu akciju i popust od 30 odsto na sve proizvode u dm drogerie markt širom Srbije


Beograd, 10. septembar 2018. godine – Još jedno leto približava se kraju i idealno je vreme da svedeš utiske. More, sunce, plaža, dobre žurke pomogli su ti da maksimalno iskoristiš najtoplije i najbezbrižnije dane u godini. Odmorna i sveža, uživaš i dalje u svom preplanulom tenu, sve dok  jedan pogled u ogledalo ne izazove hiljade pitanja. Odakle sada to crvenilo na licu, ili ove sitne bubuljice? I kako je koža tako suva, dehidrirana, bez vitalnosti?

Tvoj zasluženi odmor je počeo i, nestrpljiva da što pre dobiješ divni bronzani ten, leškarila si pod suncem malko više nego što je trebalo, zar ne? A da, i posle plivanja si zaboravila da pod tušem na plaži spereš so ili hlor koji ti se zadržao na koži. Na onim žurkama je bilo toliko ludo da si od euforije zaboravila da skineš šminku pred spavanje. Dok si bezbrižno šetala gradom, zaboravila si i svoj omiljeni šešir, pa su sunčevi zraci ostavili nešto više traga na koži tvog lica. Na kraju, svesna si da ovakve scene nijedna beauty rutina ne odobrava, pa tako ni tvoja. Posledice o kojima tokom leta nisi razmišljala sada su tu pred tobom, u ogledalu. Morska so, vetar, pesak, hlor i sunce priredili su scenu koja može nalikovati horor filmu u kome si se slučajno zadesila. Ali, to može biti samo neželjena maska koju ćeš lako skinuti i ponovo zablistati u punom sjaju.

LUNA play plus Pearl Pink_Pravi spas za kožu posle vrelih dana

Sve što si videla na svom licu u ogledalu ipak ne treba da te plaši. FOREO dobro zna šta si radila ovog leta, pa zato ne brini – tvoj film će imati happy end i za to je pravi saveznik LUNA play plus, četkica za čišćenje lice koja je u septembru dostupna po sniženoj ceni od 30 odsto u svim dm drogerie markt prodavnicama širom Srbije.

LUNA play plus_purpleLUNA play plus je na dohvat ruke, da ti pomogne da povratiš vitalnost svoje kože. Za svega minut ujutru i uveče, očistiće tvoje lice i poboljšati apsorpciju proizvoda koje koristiš za hidrataciju. Promene na bolje ćeš videti vrlo brzo, jer se već posle nekoliko korišćenja četkice inovativnog švedskog brenda FOREO obnavlja tekstura kože i ujednačava ten.

Crvenilo, bubuljice i isušenost postaće prošlost, a tvoja koža će biti spremna za hladnije dane i predstojeće izazove. LUNA play plus je tu da vratiš sjaj koži svog lica i da uživaš u svojim divnim letnjim uspomenama, kako bi tvoj film od prošlog leta imao pravi srećan kraj.


*LUNA play plus uređaj možete kupiti u dm drogerie markt prodavnicama po sniženoj ceni od 30 odsto tokom septembra. Svi proizvodi su dostupni i na foreo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *