Gde ići?

Zvezdara teatar ima novi program za novembar

Zvezdara Teatar je spremio novembarski program, a prodaja ulaznica je krenula pre 2 dana.

Dani 5, 7 i 25 rezervisani su za predstavu  Osama- Kasaba u Njujorku, koja je rađena prema romanu Vladimira Kecmanovića, u dramatizaciji Koste Peševskog i Darka Bajića koji je i reditelj predstave. Igraju: Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović, Amar Đorović.

DSC06797

I u novoj sezoni je predstava Korešpodencija, B. Pekića i B. Mihiza u režiji Gorčina Stojanovića u kojoj igraju Branislav Lečić, Slavko Štimac, Anica Dobra, Joakim Tasić, Jelena Stupljanin, Branko Vidaković… nastavlja da osvaja publiku i nagrade na festivalima. Anica Dobra je na festivalu Dani Zorana Radmilovića dobila nagradu Zoranov brk za ulogu Milice Njegovan.

DSC05268

Sa velikim uzbuđenjem najavljujemo premijeru predstave Ljubav u Savamali prema novom tekstu Ivana Lalića u režiji Darjana Mihajlovića. U predstavi igraju Feđa Stojanović, Elizabeta Ćorevska, Mina Sovtić, Branko Vidakovič, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šubranović. Premijera predstave je 16.11, a reprize 21. I 30.

U nedelju 18.11. dolaze nam gosti iz Novog Pazara sa predstavom Beton Mahala koja je sa velikim uspehom gostovala u proteklim sezonama. Predstavu su režirali Branislav Trifunović i Rifat Rifatović, a u predstavi igraju Amar Đorović, Petar Kostić, Nedim Nezirović, Vahid Džanković, Ema Muratović,  Ajtana Dražanin,  Lejla Bučan Pluncević.

Dan kasnije 19.11. će gostovati predstava Profesionalac, Dušana Kovačevića, Milanovačkog pozorišta.
Predstava Čorba od kanarinaca, Miloša Radovića u režiji Staše Koprivice u kojoj igraju Ljubomir Bandović i Mina Lazarević 24.11 imaće 100 izvođenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *