Beauty Naš izbor

Povratak pogleda kroz trepavice

Nadogradnja trepavica tehnikom „jedan na jedan“, koja se naziva i metoda „dlaka na dlaku“ je pravi izbor za dame koje nisu zadovoljne svojim prirodnim trepavicama, žele da priušte uštedu vremena, da se reše svakodnevnog šminkanja… a da rezultat bude prirodan izgled.

MKP_6918

Najveća prednost svilenih trepavica i ono što ih razlikuje od drugih ekstenzija jeste to što su mekane i lagane poput prirodnih te se ne osećaju na očima. Svilene trepavice namenjene za ovu tehniku nadogradnje, napravljene su od antialergijske veštačke dlake te ne dolazi do neželjenih reakcija. Aplikuju se tako što se svaka svilena trepavica individualno lepi na jednu prirodnu trepavicu hipoalergijskim lepkom.

Tretman se radi isključivo u salonu, sa svim potrebnim i proverenim materijalom, sterilisanim priborom od strane profesionalnog i edukovanog lica. Tretman, odnosno aplikacija svilenih trepavica traje u proseku 1,5h-2h, u zavisnosti od željenog efekta i same gustine prirodnih trepavica, nije ni najmanje bolan ili neprijatan.

Pravilno održavanje je jedna od ključnih stvari kojeg se treba pridržavati kako bi nadograđene svilene trepavice izgledale perfektno duže vreme. Glavna uloga svilenih trepavica jeste zaštita od bakterija i prljavštine, s toga bi trebalo održavati ih perfektno čistim. Na regiji oko očiju ne bi trebalo koristiti masne kreme i preparate za čišćenje lica na bazi ulja. Svilene trepavice traju na očima koliko i prirodne zbog konstantnog procesa koji se odvija u roku od 30 do 60 dana, u kom naše zrele trepavice opadaju kako bi ih zamenile nove mlade dlačice. Svilena trepavica će otpasti kada otpadne i dlaka za koju je zalepljena.

Predlažemo da posetite salon “Miki” koji se nalazi u ulici Džordža Vašingtona 5.

salon

Instagram:  https://www.instagram.com/salon_miki/ 

Sajt: http://pedikir.com/ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *