Nekategorizovano

BELGRADE WATERFRONT: SPECIJALNE POGODNOSTI ZA KUPOVINU STANOVA U STAMBENIM ZGRADAMA BW AURORA I BW ARCADIA

  • Za prvih deset kupaca na raspolaganju su specijalne pogodnosti prilikom kupovine
  • Tokom Prodajnog dana biće dostupne do sada neponuđene jedinice
  • Obe zgrade smeštene su na idealnoj lokaciji između BW Parka i Sava Promenade

Povodom završetka uspešne 2018. godine, kompanija Belgrade Waterfront organizuje specijalan prodajni dan u ponedeljak, 10. decembra, od 10 do 18 časova u Prodajnom centru Belgrade Waterfront-a, u Karađorđevoj 48, kada će zainteresovanim kupcima ponuditi poseban izbor stanova u zgradama BW Aurora i BW Arcadia. Tom prilikom, svi zainteresovani biće u mogućnosti da kupe stanove koji do sada nisu bili u ponudi, a za najbrže kupce pripremljene su i dodane pogodnosti.

Prvi kupci imaće prioritet prilikom izbora stanova, a tokom prodajnog dana očekuju ih i najpovoljniji uslovi kupovine. Samo ovog dana, prvih deset kupaca biće nagrađeni jednom od tri pogodnosti po njihovom izboru: besplatnom notarizacijom, posebnim planom otplate ili besplatnim održavanjem u periodu od godinu dana. Najbrži kupci će ove pogodnosti moći da iskoriste ukoliko kupoprodajni ugovor potpišu u roku od pet dana od rezervacije.

Smeštene na idealnoj lokaciji između BW Parka i Sava Promenade, BW Arcadia i BW Aurora savršen su izbor za one koji su u potrazi za domom ušuškanim u zdravo i zeleno okruženje, istovremeno pružajući mnoštvo pogodnosti za različite životne stilove u neposrednoj blizini.

Obe zgrade biće visoke po 82 metra, a svaka će sadržati po 244 elegantne stambene jedinice različitih veličina – od studio apartmana do četvorosobnih stanova. Svi stanovi iz dnevne sobe imaju direktan pristup balkonu, odakle se pruža prekrasan pogled na BW Park, Savu ili različite delove grada. Svojim jedinstvenim dizajnom i velikim prozorima, zgrade se stapaju sa okolnom prirodom.

Stanove u BW Arcadia i BW Aurora odlikuju najviši standardi savremenog dizajna, fleksibilnost, obilje prirodne svetlosti, otvoren prostor i humanizovan pristup, što su preduslovi za stvaranje prostora za zdravo stanovanje. Mladi profesionalci, studenti i parovi ceniće elegantne, manje stambene jedinice, za porodice sa decom tu su prostrani stanovi, vrtić i unutrašnje igralište, dok će svi stanari uživati u raznim zabavnim sadržajima i maloprodajnim objektima u prizemlju, kao i na uređenom zelenom platou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *