Akcija udomljavanja nezbrinutih životinja ove subote u Beogradu

JKP „Veterina Beograd“ i Purina pozivaju sve ljubitelje životinja da se pridruže akciji udomljavanja nezbrinutih životinja, pod nazivom „We are better with pets“. Događaj na kojem će biti moguće udomiti napuštene pse biće održan u subotu, 15.12.2018. godine u Marsh Open Space-u (Cetinjska 15), sa početkom u 12 časova.

Akcija udomljavanja nezbrinutih životinja ove subote u Beogradu 1 (1)

Oni koji se odluče da deo vikenda odvoje za uživanje u društvu pasa koji traže dom, poslaće u isto vreme i važnu poruku o odgovornom vlasništvu i humanosti udomljavanja, koja je naročito aktuelna u hladnim danima koji su pred nama.

Ovom prilikom, predstavnik JKP „Veterina Beograd“ održaće i kratko, edukativno predavanje o odgovornom vlasništvu ljubimaca, a događaj će zajedničkim snagama voditi Miloš Milaković, glumac i deo ekipe popularnog „Dnevnjaka“ i njegov ljubimac, jedan od najpoznatijih četvoronožnih „influensera“, Gojko the Pug.

Ne propustite ovu šansu da učinite nešto lepo i humano – da napuštenoj životinji pružite toplinu doma, ili pozovete druge da to učine. Vidimo se u subotu, da zajedno pokažemo koliko je velika ljubav prema ljubimcima!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA