Ideje za dom

Asortiman novih LG Ultra monitora na CES 2019

Na CES sajmu koji se narednog meseca održava u Las Vegasu, LG Electronics (LG) će predstaviti svoje najnovije „Ultra” monitore među kojima se ističu  UltraWide kojeg odlikuje izuzetna produktivnost i UltraGear za unapređeni gejming.

LG UltraWide (1)

 U skladu sa svojom reputacijom vodećeg inovatora u kategoriji UltraWide monitora (format prikaza slike 21:9 i veći), impresivna površina novog LG monitora dijagonale 49 inča (model 49WL95) dizajnirana je sa namerom da se poveća produktivnost prilikom svakog zadatka, dok LG-jev najnoviji UltraGear Gaming Monitor (model 38GL950G) spaja izuzetan kvalitet slike i munjevitu brzinu kako bi se postigao sveobuhvatni doživljaj.

 2019 LG UltraWide monitor

 Najnoviji UltraWide monitor kompanije LG odlikuje veliki zakrivljen ekran formata 32:9 koji pruža izuzetan kvalitet slike. Zahvaljujući svojoj bioskopskoj veličini, LG 49WL95 predstavlja visokokvalitetno rešenje koje zamenjuje nezgrapnu postavku više ekrana. Dodatni prostor koji pruža njegov ekran od 49 inča i neverovatan format prikaza slike čine LG UltraWide savršenim za istovremeno obavljanje više zadataka. Impresivan broj piksela od 5120 x 1440 (ekvivalentan broju piksela na dva Quad High Definition monitora od 27 inča koji stoje jedan pored drugog) i 108 piksela po inču (PPI) obezbeđuje optimalnu jasnoću slike, omogućava lakše čitanje dokumenata i lakše editovanje fotografija i video zapisa.

 LG UltraWide 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *