Gde ići? Kreativni turizam - Srbija Wine club

Zlatibor za hedoniste

Zlatibor je uvek destinacija onih koji žele da uživaju i odmaraju u stilu. Ako ste hedonista i volite da odmor posvetite isključivo uživanju, da imate sve što vam je potrebno na jednom mestu, Vip Casa luksuzni apartmani na Zlatiboru su pravo mesto za vas.

Wellness&Spa Daleko od svakodnevice, u kutku mira i tišine, zaplovićete u svet u kome je sve posvećeno dobrom osećaju. VipCasa Club raspolaže zatvorenim plivačkim bazenom dužine 20 metara, sa dva đakuzija, teretanom, pratećim spa programom i najsavremenijim wellness centrom.

Spoj planinske arhitekture i luksuznog doživljaja svetskih turističkih centara čine Vip Casa jedinstvenim domom za prave zaljubljenike planinskih predela.

Vinarija- restoran Postoje mesta kojima se uvek rado vraćate sa puno očekivanja i koja napuštate teška srca, sa puno uspomena. Casa de Vinos je u vrhu omiljenih lokacija, svima koji su bar jednom doživeli magiju satkanu od vina, hrane i muzike. Naizgled samo restoran-vinarija sa pansionskim i A la carte obrocima, u trenutku pokaže svoje čari i postane epicentar dobrog osećaja. Na planini koja odiše lepotom i tradicionalnim srpskim gostoprimstvom uživajte u najlepšim ukusima mora, različitih kontinenata i nacionalnih kuhinja.

Lux apartmani – Bez obzira da li želite veći komfort ili ste se uputili na odmor sa porodicom, u kategoriji Lux apartmana imaćete dovoljno prostora da ispunite svoja očekivanja. Dve dvojene spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i terase sa pogledom pružaju doživljaj pravog luksuza.

Premijum apartmani – Površine od 38 do 44 m², ova kategorija apartmana ima odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak sa kuhinjom i terasu. Pogodni su za smeštaj 3 odrasle osobe, a u cenu najma svih kategorija apartmana uključeni su i određeni sadržaji VipCasa Club-a.

0.9.138

Vip apartmani – Smešteni na najboljim pozicijama VipCasa kompleksa, apartmani Vip kategorije su vaša kuća na vrhu planine. Poslednji spratovi naših vila rezervisani su za duplex apartmane, sa dve odvojene spavaće sobe, dnevnim boravkom i terasama sa jedinstvenim, bajkovitim pogledom.

Standard apartmani –   studio garsonjere, površine 33m², sa kuhinjom i terasom. Standard apartmani su idealni kutak za romantični odmor u dvoje, ili beg od svakodnevnog stresa u oazu mira, gde je sve podređeno vama.

U prijatnom ambijentu restorana i terase Casa de Vinos, tokom cele godine traje vinski festival, događaj koji okuplja 12 vinarija i 12 svetskih kuhinja. Prateći vinski kalendar VipCasa Club-a lako ćete odabrati svog domaćina i doba godine koje ćete provesti na Zlatiboru.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *