Književnost

Nova knjiga Isidore Bjelice – “Od A do Š”

Isidora Bjelica je jedna od najplodonosnijih i najpopularnijih pisaca današnjice. Skoro sve njene knjige su bestseleri koji su doživeli i po deset, petnaest izdanja i prodate su u desetine hiljada primeraka. Nova knjiga „Od A do Š“ neobičan je brevijar njene životne filozofije sa najinteresantnijim odlomcima iz razgovora, intervjua i lične arhive.

„Dragi moji čitaoci, godinama ste mi pisali kako vam je žao što su moje misli razbacane po raznim intervjuima, magazinima, časopisima, i nisu nekako tematski sistematizovane da služe vama, kad vam treba prijateljski savet. I tako je nastao ovaj neobičan brevijar životne filozofije “, napisala je Isidora. „ Kada imate bilo koji problem, kad vam treba pomoć, ili prosto moja bliskost i humor, dovoljno je da pod određenim slovom pronađete temu koja vas interesuje. Samo da znate da sam uvek uz vas i pored vas, da vam nesebično šaljem svoju ljubav i duh uvek u onoj potpunoj, sirovoj, gotovo detinjoj iskrenosti, koja nas je neraskidivo spojila u najjačoj duhovnoj i emotivnoj vezi na ovom svetu, onu između pisca i njegovih čitalaca.“

Knjigu „Od A do Š“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *