Serije

Balkanski Seks & grad

Predstava je osmišljena kao balkanski „Seks i grad“ u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, dve najbolje drugarice, pričaju o svojim životnim iskustvima. U ovom scensko-muzičkom performansu prikazani su na duhovit način uvek aktuelni muško-ženski problemi, kao i mnoga pitanja koja muče savremenu ženu i muškarca na Balkanu.

Likovi će na pozornici oživeti sva ona beskrajna mirenja, razmirice i preispitivanja koja se događaju među ljubavnim parovima dok će, po uzoru na prijateljice iz serije „Seks i grad“ koje muku muče sa muškarcima, glavne junakinje rešavati sopstvene „nerešive“ probleme. Sve je začinjeno muzičkim numerama – najvećim hitovima sa prostora bivše Jugoslavije. I dok Zverka (Marko Dolaš) peva svima dobro poznate pesme, Čarna i Čipka zasipaju prubliku dilemama koje zajedno sa gledaocima rešavaju na sceni.

Predstava je zabeležila rekordnu gledanost u regionu izdvojivši se od sličnih komedija, a odigrana je neborjeno puta u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i šire. Predstava traje 80 minuta.

Cena karte: 800 din.

PRODUKCIJA/TEKST/REŽIJA

Stanko Holcer

IGRAJU

Ana Ćuk/Katarina Korša (uloga Čupke)

Jovana Jelovac-Cavnić (uloga Čarne)

Marko Dolaš (uloga voditelja i Zverke)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *