Dnevnik jednog začinitelja – predlog br.1

Večera pod radnim nazivom: Šta imam u frižideru?

Ono što vam je potrebno su Aleva crni biber i kim.

Testenini koju ste normalno posolili dodajte malo Aleva kima. Paradajz pireu dodajte Aleva kim i bosiljak. Kuglicama sira, kojima ćete ukrasiti testeninu, dodajte Aleva crni biber. Zelenu salatu servirajte sa kolutovima kuvanih jaja i malo Aleva crnog bibera.

A za desert predlažemo sladoled od vanile i čokolade sa malo Aleva kima, i preliv od crne čokolade, putera i pola kašičice Aleva crnog bibera. Ako ste neko ko bira vino mesto dezerta, onda uz čašu kuvanog vina koju ste skuvali po starinskom receptu: vino+kašika šećera+karanfilić, dodajte i 5-6 zrna Aleva mlevenog bibera, i uživajte u starom – novom ukusu! Ovo je samo delić zabiberene lake večere.

Postanite AHA začinitelj! Šaljite nam neobične recepte gde ne očekujemo neki začin i najbolje ćemo nagraditi! E-mail: magazinaha@gmail.com

Naš izbor je Aleva galerija začina!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>