Novosti

Udruženim snagama za NURDOR

Kompanija dm, u godini kada obeležava 15 godina uspešnog poslovanja u Srbiji, nastavlja ekspanziju na domaćem tržištu otvaranjem nove drogerije u tržnom centru Promenada u Novom Sadu. Ovom prilikom, brojni posetioci uživali su u poklonima, popustima i druženju sa poznatom influenserkom Enom Lunom, dok su za najmlađe animatori pripremili različite aktivacije – trikove, čarobne balone i oslikavanje lica.


Kompanija dm ponovo je pokazala svoju posvećenost zajednici u kojoj posluje, pa je u periodu od 18 do 19 časova, sav prihod sa kase na kojoj je radila influenserka Ena Luna doniran Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka – NURDOR. Tako je za potrebe ove organizacije za samo sat vremena prikupljeno čak 200.000 RSD.

Otvaranje nove drogerije praćeno je i dodatnim pogodnostima za posetioce. Prvih 2000 kupaca za kupovinu veću od 1.000 RSD na poklon su dobili Balea tečni sapun, a svi oni koji posete novu drogeriju dm-a u periodu od 21.03 do 24.03.2019. godine moći će ostvare popust od 15% na sve proizvode, uključujući i one proizvode koji su već sniženi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *