Snežana Savić – Novo zaštitno lice Beauty&me

Lepe i uspešne žene iz javnog života, među kojima su i Rada Radenović, Tamara Paunović, Kristina Radenković, Dunja Jovanić okupile su se da proslave kako dolazak novog aparata HidraFacial, tako i 4. rođendana Estetsko-medicinskog centra Beauty&me. Tom prilikom premijerno su predstavili još jedno novo zaštitno lice,  poznatu glumicu Snežanu Savić.

Snežana Savić

Reč je o ženi koja godinama unazad na prostorima bivše Jugoslavije važi za ideal lepote. Da godine ne mogu da se zaustave, ali da kontinuirana nega, zajedno sa lepotom iznutra, uz hidratizaciju i podršku Estetsko-medicinskog centra Beauty&Me, zaista daje rezultate, otkrila je poznata glumica. Ona veruje da vrhunski odabir kompletne kozmetike kojom se služi, i najnoviji aparat, imaju neverovante i dugotrajne rezultate.

Snežana Savić

Posle niza poziva ostalih kuća, ukazala je poverenje jednom od najuspešnijih estestsko-medicinskih centara u našem regionu, verujući u moć  vrhunskih estetskih aparata koji regeneraciju kože vrše na siguran, pouzdan i bezbolan način.

Pogledajte delić atmosfere rođendana i izjave zadovoljnih korisnica:
https://www.youtube.com/watch?v=8d5y5o4GwIg&t=4s

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA