Ideje za dom

Klasika je uvek u trendu

Ljubitelji klasičnog savremenog stila predstavljaju posebnu grupu sentimentalnih poklonika dizajna, koja je pre svega veoma moderna i orijentisana ka sadašnjosti. Za sve obožavaoce dizajniranja enterijera klasičnim stilom dizajneri iz Forma Ideale su pripremili predloge koji su satkani od klasike i modernog u istom momentu, a taj spoj predstavlja najnovije trendove u oblasti dizajna enterijera.

Uvek je poželjno da malo eksperimentišete sa dizajnom ove oblasti u okviru modernih i klasičnih koncepata, pronalaženje sredine je ono što ne stari kroz vreme.

Ležaj IRIS koji nepogrešivo kreira harmoničan ambijent. Osim prijatnog izgleda, ovaj ležaj poseduje i prostranu i funkcionalnu kutiju za odlaganje posteljine. Dodajte i fotelju NEVADA i imaćete idealan spoj neprolazne klasike koja se ogleda u zaobljenim rukonaslonima, udobnim jastucima i mekoj formi.

Vitrina KASHMIR dodaće vašoj dnevnoj sobi dašak retro stila kome jednostavno niko ne može odoleti. Svojim šarmantnim izgledom upotpuniće priču o toplom i harmoničnom domu i biće idealno mesto za čuvanje svih vaših stvari i dragih uspomena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *