Gradski vodič

Počela prodaja ulaznica za poslednji mesec u sezoni!

Prodaja ulaznica za jun je počela ! Spreman je i poslednji repertoar u ovoj sezoni.

Mesec počinje predstavom  Ljubav u Savamali , koja je nastala prema tekstu Ivana Lalića u režiji Darijana Mihajlovića. U predstavi igraju Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Mina Sovtić, Branko Vidaković, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović. Ova zanimljiva, savremena priča o Romeu i Juliji iz Savamale oduševiće vas velikom energičnošću i važnom porukom!

Na repertoaru su i odlične predstave  Osama – Kasaba u Njujorku,  Hipnoza jedne ljubavi,  Kumovi,  Klaustrofobična komedija,  Pasivno pušenje,  Feliks.

U goste ovog meseca prvi put dolazi predstava  Hamlet u selu Mrduša Donja , pozorišta Raša Plaović iz Uba, koja je nastala po tekstu Iva Brešana u režiji Duška Aškovića. Ova dinamična predstava, čija ekipa broji 22 člana, gostovaće u Zvezdara teatru 14. juna.

Centar za kulturu Svilajnac i ovog meseca na sceni gostuje sa predstavom  Pad prema tekstu Branislave Ilić i Kokana Mladenović koji je i režirao
predstavu.  U predstavi koju možete pogledati 18.6. igraju Jelena Blagojević, Branislav Trifunović i Nina Nešković.


Predstava  Beton mahala  koju izvodi pozorišna trupa Joj, evo ih ovi iz Novog Pazara gostuje u Zvezdara teatru 19. juna. Predstava  Večera budala će 15. juna učestvovati na festivalu Pozorišni maraton u Somboru. Osama-Kasaba u Njujorku učestvuje 27. juna na festivalu u Andrićgradu.

Ulaznice možete kupovati i onlajn preko sajta pozorišta www.zvezdarateatar.rs Pratite nas na društvenim mrežama Instagram i Fejsbuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *