Arhitektura

POČINJE PRODAJA STANOVA U BW TERRACES, DEVETOJ ZGRADI BELGRADE WATERFRONT-A

Stanari nove, devete zgrade koja se nalazi u prvom redu do reke, uživaće u prostranim, karakterističnim terasama, bazenu, teretani i brojnim drugim pogodnostima

Prodajni dan je u petak, 7. juna u Prodajnom centru Belgrade Waterfront-a, kada će u ponudi biti i stanovi u ostalim stambenim zgradama

Kompanija Belgrade Waterfront objavila je početak prodaje stanova u novoj stambenoj zgradi BW Terraces, čija su najupečatljivija karakteristika prostrane terase. Prodajni dan zakazan je za petak, 7. jun u Prodajnom centru Belgrade Waterfront-a (Karađorđeva 48), kada će zainteresovanim kupcima biti ponuđen najbolji izbor stanova.

Istog dana, potencijalnim kupcima na raspolaganju biće i veliki izbor stanova u stambenim zgradama BW Vista, BW Parkview, BW Magnolia, BW Metropolitan, BW Arcadia i BW Aurora. U ponudi će biti i ekskluzivni brendirani stanovi The Residences at The St. Regis Belgrade, čiji su dupleks apartmani u okviru Signature Collection nedavno pušteni u prodaju. Kreirani tako da se prilagode različitim životnim stilovima, stanovi u Belgrade Waterfront-u vrhunskog su kvaliteta i omogućavaju život na izuzetnoj lokaciji u centru grada, pored Save.

Stanari na najviše nekoliko minuta hoda od svog doma imaju sve sadržaje neophodne za svakodnevni život. Na raspolaganju su im prodavnice, uslužne delatnosti, vrtići, kafići i restorani, ali i izvanredne mogućnosti za rekreaciju, bilo da je reč o bazenu i teretani u pojedinim zgradama ili stazama za trčanje, vožnju bicikla i terenima za kolektivne sportove na otvorenom. Pored uređenih bašti kojima se odlikuje svaka zgrada, u samom srcu novog dela grada nalaziće se prostrani park sa pažljivo osmišljenim celinama za sport, kulturne događaje ili jednostavno uživanje u zelenilu i druženju sa porodicom i prijateljima.

BW Terraces, najnovija stambena zgrada u okviru novog centra grada, nalaziće se u prvom redu objekata pored reke, sa prostranim balkonima sa kojih se pruža jedinstven pogled na Savu, Sava Promenadu i grad. Zainteresovani kupci moći će da biraju između 132 dvosobne, trosobne i četvorosobne jedinice, sa visinom plafona od čak 2,8 metara, što dodatno pojačava osećaj prostranosti u dnevnim i spavaćim sobama. Izuzetne terase predstavljaju produžetak enterijera i savršen su način da se vreme provede u opuštanju, obrocima ili radu na otvorenom bez napuštanja komfora svog doma.

Sa svakom novom zgradom koju predstavimo, trudimo se da održimo kvalitet po kojem nas kupci već prepoznaju, ali i da ih iznenadimo i prevaziđemo očekivanja“, ističe Nikola Nedeljković, generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront. „Ono na šta smo posebno ponosni kod BW Terraces su njene jedinstvene karakteristike – izuzetne terase, pogledi, ali i sveukupna atmosfera življenja kreirana za prave hedoniste. Sigurni smo da će stanari u potpunosti uživati u svom novom životu na savršenoj lokaciji, uz sve pogodnosti koje ona donosi“, dodaje Nedeljković.

Kupci će imati priliku da u okviru BW Terraces uživaju u zatvorenom bazenu sa izlazom na baštu, u teretani sa staklenim zidovima i posebnom prostoru za jogu, sa dodatnim praktičnim pogodnostima poput vrtića, maloprodajnih objekata i podzemne garaže u samoj zgradi.

Odmah pored Kule Beograd, a nedaleko od Galerije Belgrade, buduće najveće šoping destinacije u regionu, BW Terraces pružiće nove mogućnosti za lagodan život na obali Save, u skladu sa najnovijim svetskim trendovima. Zainteresovani kupci mogu da se registruju putem sajta www.belgradewaterfront.com, gde mogu da dobiju dodatne informacije o ovoj zgradi, kao i o celokupnoj stambenoj ponudi Belgrade Waterfront-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *