Naš izbor

Sve je lako uz Barcaffé Lattiato! Barcaffé donosi nove prilike za uživanje u toplijim danima!

Barcaffé Lattiato hladnakafa za poneti je novi dodatak bogatom Barcaffé portfoliju! Predstavlja neodoljivi spoj najkvalitetnije 100 odsto arabike i mleka, a dostupan je u tri ukusa – vanila, karamela i irish cream.

Svaka flašica Barcaffé Lattiata donosi uživanje u savršeno kremastom ukusu uz neverovatno laku upotrebu. Jednostavno otvaranje i zatvaranje flašice omogućiće onima koji su stalno u pokretu neophodnu dozu energije i osveženja, kao i uživanje u svim čarima leta na omiljenim mestima. Bogata aroma prave kafe i zavodljivi ukusi vanile, karamele ili Irish cream-a spojeni su u divnu poslasticu vrhunske Barcaffé Lattiato kafe za poneti!

Ova okrepljujuća hladna kafa predstavlja savršenu poslasticu za bilo koji deo dana – bilo da je u pitanju jutarnje razbuđivanje, popodnevna užina, osveženje na poslu ili putovanju. Dobro rashladite svoj omiljeni ukus i jednostavno se prepustite uzbudljivoj aromi koja golica vaša čula i donosi novi talas osveženja – jer sve je lako uz Barcaffé Lattiato!

Barcaffé Lattiato je već u prodaji i možete ga naći u svim većim supermarketima širom zemlje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *