Naš izbor

Saint Ten duh modernog i urbanog

Hotel Saint Ten nudi savršen ambijent za sastanke u centru Beograda i specijalno je posvećen detaljima.

U čemu se izdvaja Vaša ponuda(briga o gostima)?

Briga o našim gostima počinje i mnogo pre nego što oni stignu u naš hotel. Naši guest relations menadžari se detaljno informišu o našim budućim gostima kako bismo na najbolji mogući način mogli da predvidimo njihove želje i očekivanja. Svakog gosta dočekujemo personalizovani detalji dobrodošlice. Naše osoblje je na raspolaganju našim gostima u svakom trenutku i svim njihovim zahtevima pristupamo sa maksimalnom posvećenošću. Možemo da se pohvalimo da smo do sada ispunjavali i naizgled neostvarive zahteve.

Kakve goste priželjkujete?

Naš hotel je zaista specifičan, samim tim priželjkujemo i takve goste- goste koji prepoznaju i cene kvalitetnu, personalizovanu uslugu, koji uživaju u istinskomluksuzu i koji će nas podstaći da unapredimo svoju ponudu. Dobordošlica u hotelu SAINT TEN je otvorena za sve goste.

Vaša gastronomska ponuda je specifična po…

Posebno izabrani sastojci, lokalno uzgajani i neograničena ljubav prema kuvanju, rezultirali su u fuziji posebnih tanjira sa raznolikim ukusima. Ponosni smo što možemo da ponudimo nove ukuse Beogradu, pošto naš meni sadrži veliku ponudu stekova, ručno pravljenih pasta i starenih mesa sa idealnom kombinacijom svetskih predjela. Trenutna ponuda našeg restorana je inspirisana francuskim ukusima koje pripremamo i serviramo u konsultaciji sa nagrađivanim francuskim šefovima.

Ostatak intervjua možete pogledati u štampanom izdanju Aha magazina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *