Marketing

Grand Freeze – pravo kremasto letnje osveženje!

GLeto je stiglo u grad, a sa njim i vrućine! Pravi nacin da se rashladite i uzivate u kafi i to uz pravo kremasto letnje osveženje – Grand Freeze instant ledena kafa – savršena za letnje dane.

Uz Grand Freeze, i kafa i osveženje su vam uvek na dohvat ruke. Laka priprema, u samo tri koraka- sadržaj kesice sipate u šolju, prelijete hladnom vodom, promešate i savršen letnji kafeni napitak je spreman.

Grand Freeze je dostupan u tri sjajna ukusa – Classic, Coconut i Irish Cream – koji se odlično uklapaju u vaše najbolje letnje avanture.

Za ljubitelje ledenih poslastica i one koji vole da eksperimentišu, Grand kafa je pripremila i novi Freeze set sa poklon modlom za sladoled! Freeze set mozete pronaći u bolje snabdevenim marketima.  Vrlo lako možete da napravite sladoled na štapiću za sebe i svoje najdraže i na brojne kreativne načine uživate u kombinaciji kafe i ukusa sladoleda. Izaberite svoj omiljeni Grand Freeze ukus i uživajte u njegovoj klasičnoj pripremi, ili ga kombinujte sa šlagom, ledom, sladoledom – bilo kojim dodatkom koji vas čini srećnim!

Ove sezone poklonite sebi pravo kremasto letnje uživanje i ledeno osveženje uz omiljeni ukus Grand Freeze kafe!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *