Idea woman

Praktičnoj ženi je sve dozvoljeno

Njoj jednostavno polazi za rukom ono za šta je drugima neophodno mnogo vremena, novca ili stručne pomoći. Razlog tome verovatno leži u činjenici da popularna voditeljka Nataša Pavlović zaista veruje u svoju „Praktičnu ženu“. Ta samo njena, pri tom i modna žena, sa punim kreativnim zamahom je pretvorena u stvarnost u kojoj i drugi mogu ne samo da uživaju, već i da pokušaju da se ostvare i to na potpuno praktičan način. Uvek nasmejana, duhovita i raspoložena, ona ne samo da otkriva tajne malih recepata za svakodnevni život, već uživa u svom poslu i smatra da su humanitarne akcije ipak najveći uspeh emisije.


“Meni je suština jako bitna, kao i da je pokrivena sa svih strana, dok mi forma nije toliko bitna. Perfekcionista sam u poslu, a privatno ne znam, zavisi u čemu”.

1. Šta je Vaš poseban recept i da li biste ga podelili sa drugim ženama?

Nećete verovati da moj omiljeni recept uopšte nije vezan za kuhinju. Vezan je za lepotu. Tajna je jednostavna, ukoliko postoji mogućnost i ako nemate malu decu, spavajte što više. Jasno mi je da ta priča nije dobra za elitne kozmetičke salone i farmaceutsku industriju. Potpuno sam sigurna da je najbolja nega za lice samo mnogo sna. Ne može praktičnije od toga.

2. Šta je ono što Vi volite i radite za svoju dušu?

Kada imam prilike, uživam u gledanju zalaska sunca i mora, na nekoj lepoj plaži. A u slobodno vreme volim da čitam u opuštenoj atmosferi svog doma.

Garderoba: Aleksandar Zabunović

3. Da li stižete da se i dalje bavite plesom, kao što ste to radili u kultnoj emisiji „Plesom do snova“ i koji bi bio Vaš omiljeni muzički žanr?

Moj ples do snova je sada u kućnoj varijanti. Najčešće đuskam po kući sa decom, pustimo muziku glasno i plešemo do snova, da ne kažem do spavanja. Iskreno, kad je ples u pitanju, sve je vezano za neku dobru diskoteku i drugarice, jer jedino se tako dobro „izđuskamo“. Ja sam u duši uvek rokerka i iz tog razloga ne volim novokomponovanu narodnu muziku, ali svi drugi žanrovi su mi prihvatljivi, pa čak i najmodernija muzika koju moj sin sluša. 

Restoran: Just a Maestro

4. Da li znate šta žene misle o „Praktičnoj ženi“, a šta muškarci?

Nisam očekivala da i muškarci u velikom broju gledaju moju „Praktičnu ženu“. To što me gleda muška populacija je potpuno isto kao i kod muških gostiju u emisiji —  ili vole da kuvaju ili da rešavaju kućne probleme i upravo ih to veže za emisiju. Često čujem kako kažu ćerki ili ženi: „Pogledaj malo, ima tu dobrih stvari“. Kad su žene u pitanju, od devojčica do najstarijih, one se prepoznaju u životnim situacijama i sve im je nekako prihvatljivo. Raduju me velika gledanost i prepoznavanje da „Praktičnu ženu“ radim jer to volim.

Ostatak intervjua možete pročitati u štampanom izdanju Aha magazina.

Garderoba:

Aleksandar Zabunović

Fotografija:

Aleksandar Zabunović

Frizura: 

Mič Styling Supreme – Jovana Milošević

Šminka: 

Makeup Ana Beauty

Prostor:

JAM- Just a Maestro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *