Beauty

Nega u visokoj rezoluciji- temelj lepote

Nega nema sezonu- Vreme je da osetite efikasnost trajne epilacije i da potpuno bezbolno  rešite svoje male i malo veće zone. Osetite odmah dobrobit ove savremene metode. Pored efikasnosti, ovaj tretman je bezbolan, kratko traje, štedi vreme…

Savremene žene imaju hiljadu obaveza, pa je mogućnost da sve urade na jednom mestu velika ušteda vremena. Odaberite koji će od tretmana postati Vaš omiljeni.  Nega lica, epilacija, profesionalno šminkanje, manikir ili luksuzni tretmani revitalizacije kože lica su samo neki od tretmana kojima je posvećena kuća Freya . Pronađite pored osnovnih svoj relaks tretman.

Ključ uspeha i lepote je uvek u redovnosti i posvećenosti nezi u najširem smislu te reči. Proverite zašto je kozmetička kuća Freya drugačija. Vratite umornoj koži sjaj, pokrenite krvotok u telu, rešite se bolova u mišićima i ukočenosti od sedenja na poslu.

Žena bez nege je kao žena bez budućnosti u ovo savremeno, užurbano vreme. Najbolju poruku o sebi šaljete odmornim i svežim izgledom, a i sami se dobro osećate.

Tretmani za jači pol

Nije potrebno biti metroseksualac da bi se negovali. Nega je imperatv modernog vremena i modernog muškarca. To ulaganje u sebe ukazuje da ste jedan uspešan poslovan čovek. Rešite se neprivlačne maljavosti leđa, ali i delova na kojima Vam dlake prave problem. Svi problemi maljavosti na mestima „gde im mesto nije“, rešivi su i nestaće i sa Vaše kože i iz Vašeg života. Salon Freya u svojoj ponudi ima posebne tretmane za mušku depilaciju i epilaciju.

Nega je pola zdravlja, a pri tom pruža nezamenljiv osećaj sigurnosti

Tu su i tretmani problematične pubertetske kože, koji Vašim pubertetlijama, pored nege vraćaju sigurnost i mir u kući.  

Tretmani lepote u ovom salonu su nova pismenost negovanja, a pri tom se nalaze u samom centru grada- Majke Jevrosime 19 a.

www.freya.rs

Telefon: 063/ 697 854

E- mail: freyastudiobeograd@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *