Gde ići?

LIDL DONEO LJULJAŠKU SA VODOPADOM NA ADU

Sa jednog od omiljenih beogradskih kupališta ove sezone stižu dojave o velikim gužvama, koje ovoga puta nisu na samoj plaži, već na neuobičajenom mestu, ispred novopostavljene ljuljaške! Ispostavilo se da je „krivac“ za redove na beogradskom moru još jednom kompanija Lidl.

Na Adi ljudi ne čekaju da se otvore vrata kako bi pohrlili u Lidl prodavnice, već kako bi se zabavili na posebnoj ljuljašci, koja sa svakim zaletom prolazi kroz pravi vodeni zid, ali na kojoj voda nikada ne dotakne one koji se ljuljaju.

Lidl, naravno, ima ključnu ulogu u ovoj gužvi – upravo je ova kompanija omogućila dobru zabavu na Adi Ciganliji, i to neograničeno!

Svi oni koji su zainteresovani da isprobaju ovu neobičnu ljuljašku, mogu da je pronađu na novobeogradskoj strani Ade Ciganlije, pored poznatog “bandžija”. Podsećamo za one koji vole standardno Lidlovo izdanje da se prodavnica na Adi nalazi na adresi Obrenovački drum 1.

O Lidlu

Kompanija Lidl deo je nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Evropi. Posluje u 30 zemalja širom sveta i broji više od 287.000 zaposlenih. Na osnovu nacionalnih nagrada za najboljeg maloprodavca u više zemalja Evrope, Lidl je nosilac priznanja „Retailer of the Year Europe” za 2018/2019.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 29 prodavnica u 22 grada širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *