Nekategorizovano

DA LI JE RIM TVOJA SREĆ(K)A?

Na šta prvo pomislite kada u jednoj rečenici spojite Rim i kafu? Da li vas asocira na trenutke uživanja i opuštanja sa dragim ljudima ili na nezaboravno putovanje do omiljene destinacije? Grand Aroma misli na sve one koji uz šoljicu neodoljive kafe maštaju o tome da ovaj aromatični doživljaj upotpune putovanjem u jedan od najlepših gradova Evrope.

Sve što treba da uradite je da do 30. oktobra 2019. godine u nekom od Maxi i Shop&Go objekata kupite 400g Grand Aroma kafe i na kasi uzmete srećku. Svaka srećka je dobitna, a pored putovanja u Rim možete da osvojite i vaučere za kupovinu ili neki od zanimljivih kuhinjskih dodataka.

Srećni dobitnici će uskoro imati priliku da prošetaju nekim od najlepših trgova u Večnom gradu i podsete se da sitna zadovoljstva čine život lepšim, baš kao i prepoznatljiv ukus i miris omiljene šoljice kafe. Grand Aroma kafa svojim očaravajućim mirisom i pitkim ukusom budi sva čula i u potpunosti odgovara duhu Rima koji svojom energijom pokreće romantična osećanja.  

Uživajte u neodoljivim aromama Grand Aroma kafe i ogrebite srećku, jer je to put do vrednih poklona koje je Grand kafa pripremila samo za vas!

Više informacija možete pronaći na sajtu https://www.grandkafa.rs/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *