Film

Subotom u februaru na AMC kanalu

Ne propustite kultne filmove u kojima glavnu ulogu ima  Sylvester Stallone .

Subotnje večeri provedite uz filmove jednog od najpoznatijih holivudskih imena kada je akcioni triler u pitanju. Sylvester Stallone je svoj talenat pokazao u mnogim ulogama, zbog čega je AMC kanal odlučio da vas podseti na neke od njegovih najboljih glumačkih ostvarenja. Ne propustite kultne filmove “Driven”, “Get Carter” i “Cop land” koji će se emitovati subotom u febuaru na vašem omiljenom filmskom kanalu.

Driven

Driven (2001) – Bivši vozač formule, Jo Tanto (Sylvester Stallone), odlučuje da se vrati na trkačku stazu, ovoga puta kao mentor neiskusnom ali talentovanom vozaču Jimmy Bly (Kip Pardue). Jo se vraća u igru bez straha dok je Jimmy pod velikim pritiskom. Ono što sledi je luda vožnja najbržim automobilima na svetu, gde smrt vreba iza svakog ugla. Brza vožnja počinje 15. februara od 20:05h na AMC kanalu.

Get Carter (2000) – Sylvester Stallone se u ovom filmu našao u ulozi mafijaškog uterivača dugova iz Las Vegasa. Posle pogibije brata, Jack Carter (Sylvester Stallone) se vraća u rodni grad. Tokom  sahrane  saznaje detalje koji su probudilji u njemu sumnju u okolnosti smrti njegovog brata, I  koja će tugu brzo pretvoriti u želju za osvetom. Vlasnik kluba u kojem je radio njegov brat je prvi trag koji će pokrenuti niz opasnih događaja, u kojima Jack učestvuje da bi konačno pronašao krivca. Pogledajte ovaj uzbuljivi akcioni film 22.februara u 20.20h na AMC kanalu.

“Cop Land”

Cop land (1997) – Freddie Heflin je šerif u Nju Džerziju izraženog osećaja za pravdu i čestite prirode,k oji je oduvek želeo  da postane član njujorške policije, međutim zbog lošeg sluha  to mu nije pošlo za rukom. Kada Moe Tilden (Robert De Niro), iz Sektora unutrašnje kontrole zatraži od njega pomoć, Freddie shvata da policajci ne zaslužuju njegovo divljenje. Uz Sylvestera Stallonea se u filmu pojavljuje niz poznatih holivudskih imena Robert De Niro, Harvey Keitel, Ray Liotta i Michael Rapaport, zato nemojte da propustite ovo kultno filmsko delo na AMC kanalu, u subotu 29. februara u 20.15h.

Za više informacija posetite:

http://www.amctvce.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *