Nekategorizovano

Urbano mesto za opremanje bašte i doma – Urban Garden

Urban Garden je urbana priča o opremanju doma i bašte. Pod jednim “krovom” čeka vas dekorativno drveće, cveće, egzotične biljke, prihrana i zaštita bilja, alati i dekorativne saksije u prijatnom ambijentu blizu reke, nadomak Beograda, u Ostružnici.

Vrtni centar Urban Garden Beograd

Tajna uspeha vrtnog centra Urban Garden je u širini i kvalitetu asortimana koji prolazi najstrože kontrole kvaliteta kako bi se našao pred kupcima.

Urban Garden osnovan je 2015. godine i od tada raste uzlaznom linijom, da bi sada postao jedan od sinonima za opremanje i uređenje vrta, dvorišta, terasa ili bašta.

Bilo da su to žbunovi i žive ograde, puzavice, zeleni zidovi, cveće ili začinsko bilje, dekorativne vaze i saksije, alati ili veštačko bilje sve ćete to pronaći u Savsoj 2J u Ostružnici u Urban Garden centru.

Posetite www.urbangarden.rs i inspirišite se. Pretvorite svoju baštu, dvorište ili terasu u pravu malu zelenu oazu, dovedite prirodu na korak od sebe. Učinite da stanje u kom smo se svi našli zbog korona virusa bude lakše i zelenije.

Imajući sve ovo u vidu, nije ni čudo što je ekipa scenografa serije “Zlatni dani” po tekstu Gordana Mihića izabrala da baš Urban Garden pretvorio terasu u urbanu zelenu oazu koja prati radnju ove serije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *