Inspiriši se

Zašto je HAPPY KIDS najbolji izbor?

Za Aha magazin Iskrina mama Mila

Čime vas je osvojio Happy Kids?

U HAPPY KIDS-u otkrila sam pravu meru edukacije, socijalizacije i ljubavi. Meni kao roditelju je najvažnije da moje dete srećno ide u vrtić, raduje se susretu sa drugarima i trči svojim vaspitačicama u zagrljaj. Velika posvećenost vaspitača i odlično osmišljeno vreme u vrtiću sa pregršt zabavno-edukativnih, kreativnih i sportskih aktivnosti daje mi mogućnost da vreme posle vrtića provedem sa detetom u igranju i uživanju, znajući da moje dete svaki dan unapređuje svoje znanje i veština.

Da li smatrate da je vrtić važan za razvoj deteta?

U periodu pandemije, shvatila sam koliko je kolektiv važan za dete i kako interakciju sa vršnjacima ne može da zameni ni maksimalno angažovanje roditelja ili drugog člana porodice u dečijoj igri. Bogat emotivni život deteta je osnov za emocionalni i inteliektualni razvoj. U dinamičnom vremenu u kome živimo, sve je brzo i puno stresa i zato želim da moje dete bude osposobljeno da se suoči sa svim izazovima na koje će nailaziti. Funkcionisanje u kolektivu uz pravo usmerenje vaspitača koje Happy Kids primenjuje sprema moje dete na novo doba – doba u kome će živeti sadašnji klinci.

Kako ste izabrali pravi vrtić za svoje dete?

Nema boljeg glasa od preporuke zadovoljnog roditelja srećnog deteta, a upravo na taj način sam i ja čula o vrtiću Happy Kids. Preporuke sam dobila od zadovoljnih prijatelja tj. kume Italijanke čije se dete, a moje kumče bez problema ukopilo u program vrtića i u ceo kolektiv. Iako dete potiče iz bilingvalne porodice, to nije predstavljalo smetnju prilikom adaptacije, a vrtić je taj aspekat kod deteta nastavio da neguje.  Kada je u pitanju moje dete, vidim njen napredak na dnevnom nivou, a to mi je najvažnije.

Sada sam happy mama happy deteta, jer vidim da moje dete raste i razvija se srećno, ali i potpuno svesno nove situacije izazvane virusom COVID 19, važnosti pranja ruku, zdrave ishrane, vođenja računa o sebi i drugima, a sve to je naučila u vrtiću.

Mila, mama četvorogodišnje Iskre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *