Ljubav nas pokreće

Ljubav je najlepše osećanje koje daje snagu i moć da pokrenete sve u životu.

Srećna i voljena deca postaju samouvereni i nezavisni ljudi, koji čvrsto stoje na svojim nogama i u svetu odraslih stvaraju uspehe. U PU HAPPY KIDS nastojimo da stvaramo uslove i kreiramo atmosferu za što kvalitetniju brigu o deci, poštovanje dečjih prava, uvažavanje interesovanja, potreba i mogućnosti mališana. Zahvaljujući ljubavi prema deci i kontinuiranoj edukaciji zaposlenih, uspeli smo da postavimo standard u vaspitno-obrazovnom radu, koji pratimo i permanentno nadograđujemo.

Jedan od principa kojeg se pridržavamo u radu PU HAPPY KIDS jeste uvažavanje ličnosti svakog deteta. Svako dete poseduje sposobnost za igru, ljubav, druženje i učenje. Važno je prepoznati potencijale koji leže u svakom mališanu i raditi posvećeno na njihovom razvoju. Upravo to postižemo zahvaljujući stručnom i profesionalnom pristupu i nesebičnom zalaganju za svakog mališana. Deca se u HAPPY KIDS-u osećaju voljeno, bezbedno i slobodno da ispolje sva svoja interesovanja,

Mališanima u vrtiću pružamo neizmernu ljubav kako bi što lakše podneli odvojenost od svojih roditelja tokom dana, ali i kako bi ih naučili pravim vrednostima.

U vrtiću vaspitači sa mališanima rade brojne aktivnosti sa motivom ljubavi. Mališani uče šta je ljubav, kako se izražavaju emocije i zašto je bez nje tako teško zamisliti život. Svoje „znanje” o ovoj temi oni pokazuju iskrenim osmehom i toplim zagrljajima, koji nama neizmerno znače.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 

PRATITE NAS NA