Nekategorizovano

#SVETLASTRANASUNCA UZ CAPITAL SOLEIL NOVITETE: Visoka SPF zaštita za svakodnevnu upotrebu koja neguje kožu i čuva planetu

U susret sunčanim danima, brend Vichy lansirao je dva noviteta – Capital Soleil UV-AGE DAILY fluid sa anti-age efektom koji istovremeno štiti kožu od sunca i prevremenog starenja i Capital Soleil Eko mleko za zaštitu od sunca  sa faktorom 50+ u ekološkom pakovanju sa 45 odsto manje plastike. Pored drugih, dobro poznatih, preparata iz Capital Soleillinije, ovo su ujedno i favoriti regionalno poznate voditeljke i muzičarke Ide Prester

Processed with VSCO with c1 preset

Istraživanja pokazuju da svakodnevna izloženost UV zračenju, naročito u urbanijim sredinama, uzrokuje više od 80% znakova starenja kože, kao što su bore, fine linije i tamne fleke. U nameri da koži obezbedi optimalnu zaštitu od sunca, ali i zagađenja, brend Vichy, kreirao je naprednu anti-age formulu za svakodnevnu upotrebu –  Capital Soleil UV-AGE DAILY fluid sa zaštitnim faktorom 50+ koji pruža efikasnu UVA i UVB zaštitu i snažno deluje protiv znakova fotostarenja.

Upravo ovaj novitet iz Capital Soleil linije bio je prvi izbor regionalno poznate voditeljke i muzičarke Ide Prester koja pazeći na svoju svetlu i izrazito nežnu kožu nikuda ne ide bez adekvatne zaštite od sunca.

Napredna Capital Soleil UV-AGE DAILY formula se sastoji od 4% peptida koji imaju sposobnost ponovnog pokretanja proizvodnje kolagena, 2% niacinamida (vitamina B3) koji redukuje tamne fleke i hiperpigmentacije, kao i probiotskih čestica koje, zajedno sa Vichy vulkanskom vodom, osnažuju prirodne odbrambene mehanizme kože. A tajna formulacije novog proizvoda je u NETLOCK, višestruko patentiranoj tehnologiji koja zadržava UV filtere u ultraotpornom filmu pružajući visok stepen UVA i UVB zaštite i nevidljivi finiš i prijatan osećaj na koži. Lagana, hipoalergenska formula, ne ostavlja lepljiv trag,  a pogodna je za sve tipove kože, čak i za osetljivu.

Visoka zaštita od sunca koja neguje kožu i ne ugrožava morski svet

Processed with VSCO with c1 preset

Da je u letnjim danima moguće nesmetano uživati  na suncu uz korišćenje adekvatne SPF zaštite, potvrdila nam je i Ida Prester koja je u društvu svoje porodice, muža Ivana i sinova Roka i Rija, provela dva nezaboravna dana na mističnom ostrvu sa svetionikom, nadomak Istre, koje važi za mesto sa najlepšim zalascima sunca na Jadranu.

„S obzirom na to da svi u mojoj porodici imamo veoma svetlu i osetljivu kožu, bez adekvatne SPF zaštite ne idemo napolje, a kamoli na ostvro gde smo čitav dan izloženi sunčevim zracima. Odabrani proizvodi Capital Soleil linije proizvoda za zaštitu od sunca omogućili su nam nesmetano uživanje u letnim radostima, bez pojave crvenila ili drugih promena na koži što nam je potvrdilo, da Vichy štiti i vrlo osetljivu kožu i u ovako ekstremnim uslovima”, objasnila je Ida.

Processed with VSCO with c1 preset

U želji da, osim kože, zaštiti i morski svet, brend Vichy lansirao je Capital Soleil Eko mleko za zaštitu od sunca  sa faktorom 50+ koje dolazi u pakovanju sa 45% manje plastike[1],dokformula sadrži 94% biorazgradivih sastojaka bezbednih za podvodni svet. Zahvaljujući Meroxyl sistemu filtera deluje protiv širokog spektra UVA i UVB zračenja, pruža visoku zaštitu od sunca, dok hijaluronska kiselina hidrira kožu i do 24 sata, ostavljajući laganu, nemasnu teksturu nakon nanošenja, bez belih tragova.

Pored Capital Soleil noviteta, tu je i dobro poznato porodično pakovanje Capital Soleil Mleka za telo SPF30 namanjeno za kožu cele porodice, kao i lagana i sveža Capital Soleil Vodica za zaštitu od sunca SPF50 obogaćena beta karotenom za ujednačeniji i naglašeniji ten.

Budući da #SvetlaStranaSunca postoji, pozivamo vas na savesno izlaganje suncu, uz prethodnu upotrebu adekvatne zaštite visokog stepena zaštite, koja će vaš boravak na otvorenom učiniti bezbednim.

Više informacija o novitetima Capital Soleil UV-AGE DAILY i Capital Soleil Eko mleko za zaštitu od sunca  kao i kompletnoj Capital Soleil liniji proizvoda potražite na zvaničnom Vichy sajtu.


[1] U poređenju sa sličnom tubom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *