Nekategorizovano

Kompletna nega za zaštitu od sunca: Visoka UV protekcija za celu porodicu uz Anthelios proizvode

Iako je povremeno izlaganje sunčevim zracima preporučljivo i zdravo, često se događa da tokom letnjih meseci u tome nismo umereni. Tim povodom, brend La Roche-Posay vas poziva ne samo na odgovorno ponašanje prema svojoj koži, već i prema okolini. Kreirajući novi ekološki-osvešćen Anthelios hidratantni losion SPF50+ i Anthelios hidratantni losion SPF30 sa minimalnim brojem sastojaka koji pruža visoku zaštitu od sunca i hidrataciju tokom čitavog dana, a ujedno poštujući  morski ekosistem – podiže svest o očuvanju životne sredine.  

PRVA GENERACIJA TUBA SA INTEGRISANIM KARTONOM

Zahvaljujući novoj Netlock tehnologiji koja je prihvatljivija za morski ekosistem, ovo je ujedno i prva kartonska tuba koja sadrži 45 odsto manje plastike u poređenju sa prosečnom plastičnom tubom. Efikasna formula pruža visoku i otpornu zaštitu, u laganoj  nemasnoj teksturi, bez belih tragova, koja je prikladna i za osetljivu kožu sklonu reakcijama na izloženost suncu.

VISOKA UV ZAŠTITA ZA CELU PORODICU

Pionir na tržištu proizvoda za zaštitu od sunca, brend La Roche-Posay nudi inovacije u oblasti UV filtera i najboljih tekstura i tehnologija. Akcenat je na zaštiti širokog spektra, na rešenjima za celu porodicu koja štite kožu od UVA i UVB zračenja i istovremeno deluju preventivno na oštećenja kože.

ANTHELIOS NEVIDLJIVI SPREJ SPF50

Lagana, nevidljiva formulacija sadrži inteligentne polimere koji pružaju homogenu, otpornu formulu koja ne migrira, glicerin koji hidrira i vlaži kožu, dok moćni XL-protect sistem UV filtera je štiti od oštećenja izazvanih agresivnim uticajima infracrvenog zračenja i zagađenja. Testiran pod ekstremnim uslovima, pruža zaštitu tokom 80 minuta pod vodom i do dva sata u uslovima turskog kupatila.

DECA I SUNCE – OSETLJIVA KOŽA KOJOJ JE NEOPHODNA ZAŠTITA

Dečija koža je u razvoju, samim tim je i ranjivija od kože odraslih i neophodna joj je adekvatna zaštita od sunca. Zahvaljujući efikasnoj Anthelios dermo-pediatrics liniji proizvoda koža vaše dece biće bezbedna.

Anthelios dermo-pediatrics nevidljivi sprej SPF50+ pruža visoku zaštitu širokog spektra i štiti od oštećenja koja prouzrokuju infracrveno zračenje i zagađenje, a otporan je na vodu, pesak i znoj. Anthelios dermo-pediatrics gel losion za mokru kožu SPF50+ visoka, širokospektralna, fotostabilna UVA/UVB zaštita zahvaljujući sistemu filtera Mexoplex® u kombinaciji sa La Roche-Posay termalnom izvorskom vodom ima umirujuće i antioksidativno dejstvo. Momentalno se apsobuje i stvara hidrolipidni sloj na koži koji odbija vodu. A tu je i Anthelios dermo-pediatrics SPF50+ mleko u novoj, još izraženije minimalističkoj, dermatološki ispitanoj formuli, idealno za osobe koje imaju alergijske reakcije na sunce. Za osetljivu kožu beba sklonu atopiji, Brend nudi rešenje u vidu posebno osmišljene formule za bebe – Anthelios dermo-pediatrics SPF50+ mleka čija se upotreba preporučuje od šestog meseca starosti. Obogaćena prirodno deriviranim karite maslacem idealna za hidrataciju i smirivanje kože, te jačanje zaštitne barijere.

Više informacija o novom ekološki osvešćenom Anthelios hidratantnom losionu SPF50+ i Anthelios hidratantnom losionu SPF30  kao i Anthelios dermo-pediatrics nevidljivi sprej SPF50+,  Anthelios dermo-pediatrics gel losion za mokru kožu SPF50+  i Anthelios dermo-pediatrics SPF50+ mleko potražite na sajtu La Roche-Posay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *